Lenovo Legion R25i-30 galiba bunu arıyorsunuzİyi akşamlar ekran kartımı destekleyecek, oyunlarda yırtılma,ghosting yapmayacak bir monitör arıyorum arkadaşlar. Ekran kartım RTX 4060ti yardımcı olur musunuz.
TN Panel almayı düşünüyorum ama hikayeli oyunlarda oynamayı seviyorum arada kaldım çoğunlukla fps oynuyorum amaIps ya da va panel fark eder mi? Bir de 2k mı istiyorsunuz?
Fps oyun oynuyorsanız va panel daha sağlıklı olacaktır. En yüksek fps değerini va panel verir o zaman size şu ürünü öneririmTN Panel almayı düşünüyorum ama hikayeli oyunlarda oynamayı seviyorum arada kaldım çoğunlukla fps oynuyorum ama
Tn panelden çok zor zevk alırsınız hoparlör olması önemli mi sizin için ?TN Panel almayı düşünüyorum ama hikayeli oyunlarda oynamayı seviyorum arada kaldım çoğunlukla fps oynuyorum ama
en fazla ghostingi de va panel verir yalnızFps oyun oynuyorsanız va panel daha sağlıklı olacaktır. En yüksek fps değerini va panel verir o zaman size şu ürünü öneririm
RAMPAGE 27" CM27R165C 1Ms 165Hz Full HD Freesync VA Curved Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAMPAGE 27" CM27R165C 1Ms 165Hz Full HD Freesync VA Curved Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Almalımıyım sizce GTA 5 PUBG , Valorant Tarzı oyunlar oynuyorum bide lol165Hz parasına 240Hz İPS
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Her panelin eksi yanları var tabi ki ben IPS tercih ediyorum her zaman ama diğer 2 yan monitörüm va panel sadece ana monitörüm ipsTn panelden çok zor zevk alırsınız hoparlör olması önemli mi sizin için ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
en fazla ghostingi de va panel verir yalnız
Kaç HZ bu acaba öğrenebilir miyimLenovo Legion R25i-30 galiba bunu arıyorsunuz
VA tercih etmiyorum Çoğunluk TN Panel yönünde görüşlerimin ama IPS de hoşuma gitmiyor değilIps ya da va panel fark eder mi? Bir de 2k mı istiyorsunuz?
güzel monitör hoparlöre ihtiyacınız yoksa bunu tercih edinAlmalımıyım sizce GTA 5 PUBG , Valorant Tarzı oyunlar oynuyorum bide lol
Kaç HZ bu acaba öğrenebilir miyim
VA tercih etmiyorum Çoğunluk TN Panel yönünde görüşlerimin ama IPS de hoşuma gitmiyor değil
Youtube'da maske adlı kanalın paneller hakkında detaylı bir videosu var. İzlersen fikrin değişir diye düşünüyorum. Ips panel alıp keyfe bakmak en mantıklısıKaç HZ bu acaba öğrenebilir miyim
VA tercih etmiyorum Çoğunluk TN Panel yönünde görüşlerimin ama IPS de hoşuma gitmiyor değil
VA Panel tercih etmiyorum 2k hakkında bilgisizim.Ips ya da va panel fark eder mi? Bir de 2k mı istiyorsunuz?