5000 Super serisi bekleme saçmalığı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Derin bir nefes al sonra sakin sakin başlıktaki ilk mesajını bir oku bakalım kim ağlıyormuş "Herkesin dilinde 5000 serisi var" diye ağlayan sen değil miydin? Millet 5000 super serisi hakkında konuşuyor diye ağlayarak başlık açıp, sonra kendinle çelişip herkes istediğini der diyosun, herkes istediğini söyleyebiliyo ya hani ben de sana istediğimi söylüyorum.
İstediğini söyleyecek ama sen istediğini söylemeyeceksin o.O2. Düşünsenize sırf bu yüzden başka bir forum kuruyorsunuz Nvidia 5000 süper bekleyene banı çakıyorsun.

Uygunsuz davranış
Derin bir nefes al sonra sakin sakin başlıktaki ilk mesajını bir oku bakalım kim ağlıyormuş "Herkesin dilinde 5000 serisi var" diye ağlayan sen değil miydin? Millet 5000 super serisi hakkında konuşuyor diye ağlayarak başlık açıp, sonra kendinle çelişip herkes istediğini der diyosun, herkes istediğini söyleyebiliyo ya hani ben de sana istediğimi söylüyorum.
Yahu karı gibi dır dır amma kafa açtın yahu kaybol artık ne yüzsüz çıktın, konu ilgini çekmiyorsa uzaklaş diyoruz halen bık bık ötüyorsun. Engelle, girme, görme kim sana gel de yorum yap diyor? bırak konu ilgisini çekenler yorum yapsın..

• Hahaha
Reaksiyonlar: Senr
Yahu karı gibi dır dır amma kafa açtın yahu kaybol artık ne yüzsüz çıktın, konu ilgini çekmiyorsa uzaklaş diyoruz halen bık bık ötüyorsun. Engelle, girme, görme kim sana gel de yorum yap diyor? bırak konu ilgisini çekenler yorum yapsın..
Ay fazla özgürlükte zarar arkadaşım bu kadarda olmaz ki. Gece gece baya eğlendirdiniz sağ olun.

Ay mı? lgbt foruıma mı düştük.
Senin ağlamana bakarsak maalesef evet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çocuk 2 gün önce üye olmuş hareketlere tavırlara bak. Sanki yeni üye benim.

Son düzenleme:
Senin ağlamana bakarsak maalesef evet.
Valla kral vay efendim niye öyle dedin diyenler dışında ağlayıp zırlayan göremiyorum ben. Zaten az beyni olan adam bekleyenlere ''neden bekliyorsunuz'' demediğimi idrak edebilir, sadece beklemenin saçmalık olduğunu, çıkan kartların aslında F/P olmayacağını tam tersi F/P dengesi açısından pahalı bile olacağını eski nesili örnek vererek söylüyorum.

Buna ''millet istediğini bekler, sana ne'' tarzı cevap verenlerin ciddi anlama ve algılama problemleri dışında psikolojik problemleri olduğunu da düşünüyorum. Neyse uzatmaya gerek yok isteyen ağlar, isteyen okur anlar, anlayamayan bir daha okur yok yine anlayamıyorsa forumda gezmek yerine biraz kitap okur onun için daha hayırlı olur.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri