Çok uzun süreler oynamayacaksan, kiralaman daha mantıklı olur.5k bütçem var 2.el yada sıfır farketmez güzel kaliteli kriz geçirtmicek forza ETS 2 falan oynayacağım bir direksiyon istiyorum şimdiden teşekkür ederim
Şuan o fiyata rampage in 900 derecelik direksiyonu var sadece5k bütçem var 2.el yada sıfır farketmez güzel kaliteli kriz geçirtmicek forza ETS 2 falan oynayacağım bir direksiyon istiyorum şimdiden teşekkür ederim
2. El de mi o varŞuan o fiyata rampage in 900 derecelik direksiyonu var sadece
Uzun süre oynayacağımÇok uzun süreler oynamayacaksan, kiralaman daha mantıklı olur.
2. El de mi o var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uzun süre oynayacağım
Anladım, yani 3 aylığına 2k vererek logitech g29 falan kiralayabilirdin. Ama çok daha uzun süreler, ve sürekli oynayacağım diyorsan. Bu bütçede var mı bilmiyorum maalesef.2. El de mi o var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uzun süre oynayacağım
çok dandik, bence almaya değmez. bütçe artırmak en mantıklısıRampage V900-s Ps3/ps4/pc/xboxone/xbox360 Uyumlu 6ın1 Pedallı Gaming Oyuncu Direksiyonu Direksiyon Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage V900-s Ps3/ps4/pc/xboxone/xbox360 Uyumlu 6ın1 Pedallı Gaming Oyuncu Direksiyonu Direksiyon Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comMesaj otomatik birleştirildi:
Buna sadece vites ve el freni bulup alsan bu seni götürür
Evet bütçe artırman lazım maaleseff ülkenin durumu belliçok dandik, bence almaya değmez. bütçe artırmak en mantıklısı
2K'ya 3 ay boyunca nerede G29 kiralanıyor? Yanlış anlama bilmediğimden soruyorum.Anladım, yani 3 aylığına 2k vererek logitech g29 falan kiralayabilirdin. Ama çok daha uzun süreler, ve sürekli oynayacağım diyorsan. Bu bütçede var mı bilmiyorum maalesef.
https://www.kiralarsin.com/logitech-g-g29-driving-force-yaris-direksiyonu-p-922K'ya 3 ay boyunca nerede G29 kiralanıyor? Yanlış anlama bilmediğimden soruyorum.