Neler Yeni

5000 TL İkinci El Direksiyon Seti Önerisi

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
Bütçe
5000
Logitech dfgt almayı düşünüyorum başka önerileriniz var mı?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Başlangıç için DFGT güzel bir tercihtir. Sadece bir kaç sorunu olabiliyor onlara dikkat et. Ortadaki ışıklı tuşu basılı kalabiliyor, bendekinde oluyordu mesela. Bir de arkadaki kulakçık kısmındaki tuşlarda arada bir basmama ya da çift basma sıkıntısı olabiliyor, bu kronik bir sorun diye biliyorum. Bu da bende oluyordu.

Onun dışında bütçe arttırabilirim dersen 6000 bandında G27 almak çok çok daha iyi olur. Debriyaj ve H-Vites olayı çok başka bir seviyeye taşıyor. Onun dışında Force Feed Back anlamında da G27 çok daha güçlü diye biliyorum. Yani drift atarken G27 çok daha iyi olur.

Ben ikisini de kullandım, ikisi de bulunduğu fiyat bandına göre oldukça başarılı setler. İstersen başta da söylediğim gibi DFGT alıp ileride satarak G27'ye de geçebilirsin. (Her iki sette de güç adaptörünün orijinal olup olmadığını kontrol et)

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başlangıç için DFGT güzel bir tercihtir. Sadece bir kaç sorunu olabiliyor onlara dikkat et. Ortadaki ışıklı tuşu basılı kalabiliyor, bendekinde oluyordu mesela. Bir de arkadaki kulakçık kısmındaki tuşlarda arada bir basmama ya da çift basma sıkıntısı olabiliyor, bu kronik bir sorun diye biliyorum. Bu da bende oluyordu.

Onun dışında bütçe arttırabilirim dersen 6000 bandında G27 almak çok çok daha iyi olur. Debriyaj ve H-Vites olayı çok başka bir seviyeye taşıyor. Onun dışında Force Feed Back anlamında da G27 çok daha güçlü diye biliyorum. Yani drift atarken G27 çok daha iyi olur.

Ben ikisini de kullandım, ikisi de bulunduğu fiyat bandına göre oldukça başarılı setler. İstersen başta da söylediğim gibi DFGT alıp ileride satarak G27'ye de geçebilirsin. (Her iki sette de güç adaptörünün orijinal olup olmadığını kontrol et)

Hocam ikinci el logitech g27,g29,g25 fiyatları çok saçma aralarında fiyat farkı yok neredeyse dfgt benim için en ideali olacak gibi ve dediğiniz dfgt sıkıntıları bir problem yaratıyor mu oyun içerisinde

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Hocam ikinci el logitech g27,g29,g25 fiyatları çok saçma aralarında fiyat farkı yok neredeyse dfgt benim için en ideali olacak gibi ve dediğiniz dfgt sıkıntıları bir problem yaratıyor mu oyun içerisinde
Şu anda 5500'e G27 ilanı mevcut, bütçen 5000 olduğu için önermek istedim.

Ortadaki korna tuşu çok mühim değil ancak bahsettiğim kulakçık tuşlarının basmaması veya çift basması oyunda vites atamamaya veya bir anda 2 vites yükseltmeye sebep olabiliyor. Dolayısıyla da önemli bir sorun.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,048
İsim
Lokman Açil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu anda 5500'e G27 ilanı mevcut, bütçen 5000 olduğu için önermek istedim.

Ortadaki korna tuşu çok mühim değil ancak bahsettiğim kulakçık tuşlarının basmaması veya çift basması oyunda vites atamamaya veya bir anda 2 vites yükseltmeye sebep olabiliyor. Dolayısıyla da önemli bir sorun.

Kulakçılar ile vites yükseltmeyeceğim hocam kendi vitesini kullanacağım bir de ilanı atabilir misiniz g27'nin

Hydranoid

80+ Bronze
deneyimleyen varsa bu direksiyon setlerine sedef kaplanırsa çok rahatsız eder mi :D?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,215
Üyeler
161,408
Son üye
Altnpck13
Top Bottom