5000 TL Telefon Önerisi

NanyaRevB

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
716
Merhabalar,
Üstüne çok çıkamam 200 TL falan maksimum ama altında olursa çok iyi olur.
Şu an redmi Note 7 kullanıyorum.
Poco x3 tip olarak hiç hoşuma gitmiyor, oyun oynamıyorum. Resim ve mesajlaşma için kullanıyorum. Yaklaşık 50 tane WhatsApp grubunda varım. Kapasite önemli.
Teşekkür ederim.

Xiaomi alacaksan orijinal alma.
Redmi note 10 pro alabilirsin. Şu an kaçak olanları 4000TL civarında. (İmeiyi at tamamdır)

Samsung tarafında m52 nasıldır?
M52 de gayet iyi bir telefon :) Samsung istiyorsan orijinal alabilirsin. 5bin lira civarında ve redmi note 10 prodan 1 tık daha üstün (işlemci olarak)

M52 de gayet iyi bir telefon :) Samsung istiyorsan orijinal alabilirsin. 5bin lira civarında ve redmi note 10 prodan 1 tık daha üstün (işlemci olarak)
Değişim kampanyasında 1300 TL'den başlayan fiyatlar ile bu cihazı alıyorlar. O şekilde değiştirmeyi düşünüyorum. Farklı cihaz var mı tavsiye edeceğiniz?

Değişim kampanyasında 1300 TL'den başlayan fiyatlar ile bu cihazı alıyorlar. O şekilde değiştirmeyi düşünüyorum. Farklı cihaz var mı tavsiye edeceğiniz?
Valla hocam benimde aklım note 10 prodaydı (fiyatından dolayı). Onun dışında poco x3 pro var ama tipi hoşuma gitmediği için almamıştım. (poco x3 işlemci olarak redmi note 10 proyu tokatlıyor ama tasarımda sınıfta kalıyor işte)

Valla hocam benimde aklım note 10 prodaydı (fiyatından dolayı). Onun dışında poco x3 pro var ama tipi hoşuma gitmediği için almamıştım. (poco x3 işlemci olarak redmi note 10 proyu tokatlıyor ama tasarımda sınıfta kalıyor işte)
İşlemci çok önemli ancak gün içi standart kullanım yapacağım, zaten oyunla işim yok. Fotoğraf depolama benim işim.

İşlemci çok önemli ancak gün içi standart kullanım yapacağım, zaten oyunla işim yok. Fotoğraf depolama benim işim.
İşlemciye göre
1.poco x3pro
2.samsung m52
3.redmi note 10 pro

(poco ve redminin kaçak fiyatları birbiriyle aynı zaten)

m52 düşünüyorsan al pişman olmazsın işlemci, fotoğraf kalitesi güzeldir ayrıca şarjı da gayet güzel gidiyor.

Belki A52 de düşünebilirsin M52'den pahalı. Bilmiyorum değer mi ama araştır istersen.

Geri