2. El mantıklı olabilirArkadaşlar dolar 13 bütçem 5k en fazla bu kadar oluyor. Bu fiyata toplama veya hazır sistemler var mı bir öneriniz var mı ?
İkinci el almak mantıklı mı ?
hocam mecburen ikinci el, bu fiyata monitör dahil mi ?Arkadaşlar dolar 13 bütçem 5k en fazla bu kadar oluyor. Bu fiyata toplama veya hazır sistemler var mı bir öneriniz var mı ?
İkinci el almak mantıklı mı ?
2. el güvenilir mi sorun çıkar mıİkinci ele yönelebilirsin uyguna denk gelirse şansa kadere , benimde bütçem 4000 tlydi ikinci el masaüstü denk getirmeye çalışıyordum gtx 1050tiyli laptop denk getirdiydim .
Sıfır almıyorsun deneyip test edip alacaksan sıkıntı olmaz çeşitli detaylar sonucu sıkıntısız sorunsuz alabilirsin.2. el güvenilir mi sorun çıkar mı
Katılıyorum.Bu fiyata en iyi toplama bu;
Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu özelliklerini incele, 13.698,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
13.20*13 değil 13.80 dolar krs un bile önemi çok büyük bu bütçe ile anca ya oyun konsolu yada ikinci el sistem dizersin