5000 tlbye sigdirilacak toplama pc

Beyler ben i5 9400f ile 1070 alacagim ama monitor dahil 5000 TL ye sigdirmam lazim nasıl yapabilirim 1070 2. El alcam
Merhaba , Monitör Dahil Bir Sistem Var , Kafana Yatarsa Bakmanı Tavsiye Ederim.

Hayir dolar düştüğünde yani bi 3 4 ay sonraya düşünüyorum ve 1 2 yıldır arastiriyorum once ben de amd dusunuyodum sonra muhlis abi amd alma pisman olursin dedi
Sen ona uyma i5 9400f iyi bir işlemci değil.
Onun yerine r5 1600af,r5 3600,r7 2700x,r3 3300x alabilirsin daha mantıklı olur
Anakart olarakta b450m serisinden bakabilirsin
Hem daha performanslı olur ne güzel

Sen ona uyma i5 9400f iyi bir işlemci değil.
Onun yerine r5 1600af,r5 3600,r7 2700x,r3 3300x alabilirsin daha mantıklı olur
Anakart olarakta b450m serisinden bakabilirsin
Hem daha performanslı olur ne güzel
Abi yani performans düşüklugu olmaz dimi 3 yil sonra fln be cabuk bozulma seyi ve ben bu pc yi toplayıp bayagi kullanicam yani 10 15 yil kullanicam parca degistirmeden o yizden pc alinca tam almak lzm

Abi yani performans düşüklugu olmaz dimi 3 yil sonra fln be cabuk bozulma seyi ve ben bu PC yi toplayıp bayagi kullanicam yani 10 15 yil kullanicam parca degistirmeden o yizden PC alinca tam almak lzm
Sana şunu söyliyim...
İ5 9400f zannettiğin kadar performanslı değil maalesef.
Ayrıca 10-15 yıl ne yahu 2080ti bile bozulur o kadar sürede
Dediğim gibi performans istiyorsan işlemcide ryzene yönel ekran kartında nvidiaya

Abi yani performans düşüklugu olmaz dimi 3 yil sonra fln be cabuk bozulma seyi ve ben bu PC yi toplayıp bayagi kullanicam yani 10 15 yil kullanicam parca degistirmeden o yizden PC alinca tam almak lzm
Yok kardeşim olmaz işlemci ryzen ekran kartı Nvidia al

Ryzen işlemcilerde performans düşüşü diye bir şey yok. İnternet kafecinin ne çıkarı olacak anlamışta değilim neden seni ölü yatırıma zorluyor acaba.

Ryzen işlemcilerde performans düşüşü diye bir şey yok. İnternet kafecinin ne çıkarı olacak anlamışta değilim neden seni ölü yatırıma zorluyor acaba.
Bende anlamis degilim diyorum ki ryzen da nedense daha cok fps veriyor diyorum diyor ki şimdiki fpsi 1 2 yil sonra goremezsin diyor ne çıkarı olacak benfe bilmiyorum adam intel islemci diyor baska bisey demiyor beni kuskuya sokuyor

Geri