Neler Yeni

5000 TL'ye Oyuncu Koltuğu Önerisi

PunkiesT

80+ Bronze
Bütçe
5000
Konuda belirtiğim 5000 TL. banlarında oyuncu koltuğu arıyorum. Genelde Hawk fab4 önerildiğini görüyorum. Varsa kullanmış veya bilen oyuncu koltuğu önerilerinizi alırım .

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,266
İsim
Emre siyah
3 aydır fab v5 kullanıyorum gayet rahat dönerken gıcırtı yapabiliyor sadece onun dışında gayet iyi

PunkiesT

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 aydır fab v5 kullanıyorum gayet rahat dönerken gıcırtı yapabiliyor sadece onun dışında gayet iyi
Zaten kim yazmışsa fab önerilmiş bir de X-drive Toryum var bir de önerilen arasında acaba bu fiyat bandlarında hangisi iyi

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,266
İsim
Emre siyah
kulanmadığım ürüne iyi veya kötü diyemem valla
Zaten kim yazmışsa fab önerilmiş bir de X-drive Toryum var bir de önerilen arasında acaba bu fiyat bandlarında hangisi iyi

PunkiesT

80+ Bronze
kulanmadığım ürüne iyi veya kötü diyemem valla
Bu fab serisindeki bütün ürünler aynı sanırım sadece renk olarak farklı kumaş yapılmış metal ayaklık filan değil mi özellikleri.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Exvega Andromeda ya da hawk fab ben exvega Andromeda kullanıyorum 1.5yildir hiçbir sorun yaşamadım
Kumaşı sanki çok rahatsız ediciymiş gibi duruyor birde sanki böyle eskimiş gibi duruyor görünüm olarak garip bir kumaş türü var onda.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,266
İsim
Emre siyah
Bu fab serisindeki bütün ürünler aynı sanırım sadece renk olarak farklı kumaş yapılmış metal ayaklık filan değil mi özellikleri.

Kumaşı sanki çok rahatsız ediciymiş gibi duruyor birde sanki böyle eskimiş gibi duruyor görünüm olarak garip bir kumaş türü var onda.
fab serisi renkleri farklı sadece evet

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze

Alcantara görünüşü var bence çok güzel yumuşak bide. Beğendiğim için almıştım kolçaklarin üstü de süngerli fabda plastikti 2-3 farklilik var diye exvega daha çok hoşuma gitmisti

PunkiesT

80+ Bronze
Alcantara görünüşü var bence çok güzel yumuşak bide. Beğendiğim için almıştım kolçaklarin üstü de süngerli fabda plastikti 2-3 farklilik var diye exvega daha çok hoşuma gitmisti
Sitesinde özelleştirme özelliğide var da fiyat çok çıkıyor. Ayaklar metal sanırım ayrıca masaj özelliğide heralde var temel pakette yanılmıyorsam

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
Sitesinde özelleştirme özelliğide var da fiyat çok çıkıyor. Ayaklar metal sanırım ayrıca masaj özelliğide heralde var temel pakette yanılmıyorsam
Ayaklar metal tabikide. Masaj özelliği de bel yastığında var. İlk kullanimda çok güzel özellik ama sonradan hiç acmiyorsun unutuyorsun. Ona takılı alma seçerken. Hoş bir özellik ama tercihini etkilemesin

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Baran Aygül
toryum kullanıyorum rahat ama ben 186 79 kiloyum daha fazlasında aynı seviyede rahat olacağını zannetmiyorum

PunkiesT

80+ Bronze
Ayaklar metal tabikide. Masaj özelliği de bel yastığında var. İlk kullanimda çok güzel özellik ama sonradan hiç acmiyorsun unutuyorsun. Ona takılı alma seçerken. Hoş bir özellik ama tercihini etkilemesin
Kumaşının dokunma hissiyati sanki böyle gıcık edecekmiş huysuzlandıracakmış gibi hissetiriyor. Leke tutuyormu ayrıca .

toryum kullanıyorum rahat ama ben 186 79 kiloyum daha fazlasında aynı seviyede rahat olacağını zannetmiyorum
Ayakları plastik sert ama yani metal varken plastik yapılması bu fiyat bantlarında eksi özellik gibi geldi daha sağlam yapılabilrdi

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,040