Zaten kim yazmışsa fab önerilmiş bir de X-drive Toryum var bir de önerilen arasında acaba bu fiyat bandlarında hangisi iyi3 aydır fab v5 kullanıyorum gayet rahat dönerken gıcırtı yapabiliyor sadece onun dışında gayet iyi
Zaten kim yazmışsa fab önerilmiş bir de X-drive Toryum var bir de önerilen arasında acaba bu fiyat bandlarında hangisi iyi
Bu fab serisindeki bütün ürünler aynı sanırım sadece renk olarak farklı kumaş yapılmış metal ayaklık filan değil mi özellikleri.kulanmadığım ürüne iyi veya kötü diyemem valla
Kumaşı sanki çok rahatsız ediciymiş gibi duruyor birde sanki böyle eskimiş gibi duruyor görünüm olarak garip bir kumaş türü var onda.Exvega Andromeda ya da hawk fab ben exvega Andromeda kullanıyorum 1.5yildir hiçbir sorun yaşamadım
fab serisi renkleri farklı sadece evetBu fab serisindeki bütün ürünler aynı sanırım sadece renk olarak farklı kumaş yapılmış metal ayaklık filan değil mi özellikleri.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kumaşı sanki çok rahatsız ediciymiş gibi duruyor birde sanki böyle eskimiş gibi duruyor görünüm olarak garip bir kumaş türü var onda.
Alcantara görünüşü var bence çok güzel yumuşak bide. Beğendiğim için almıştım kolçaklarin üstü de süngerli fabda plastikti 2-3 farklilik var diye exvega daha çok hoşuma gitmistiBu fab serisindeki bütün ürünler aynı sanırım sadece renk olarak farklı kumaş yapılmış metal ayaklık filan değil mi özellikleri.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kumaşı sanki çok rahatsız ediciymiş gibi duruyor birde sanki böyle eskimiş gibi duruyor görünüm olarak garip bir kumaş türü var onda.
Sitesinde özelleştirme özelliğide var da fiyat çok çıkıyor. Ayaklar metal sanırım ayrıca masaj özelliğide heralde var temel pakette yanılmıyorsamAlcantara görünüşü var bence çok güzel yumuşak bide. Beğendiğim için almıştım kolçaklarin üstü de süngerli fabda plastikti 2-3 farklilik var diye exvega daha çok hoşuma gitmisti
Ayaklar metal tabikide. Masaj özelliği de bel yastığında var. İlk kullanimda çok güzel özellik ama sonradan hiç acmiyorsun unutuyorsun. Ona takılı alma seçerken. Hoş bir özellik ama tercihini etkilemesinSitesinde özelleştirme özelliğide var da fiyat çok çıkıyor. Ayaklar metal sanırım ayrıca masaj özelliğide heralde var temel pakette yanılmıyorsam
Kumaşının dokunma hissiyati sanki böyle gıcık edecekmiş huysuzlandıracakmış gibi hissetiriyor. Leke tutuyormu ayrıca .Ayaklar metal tabikide. Masaj özelliği de bel yastığında var. İlk kullanimda çok güzel özellik ama sonradan hiç acmiyorsun unutuyorsun. Ona takılı alma seçerken. Hoş bir özellik ama tercihini etkilemesin
Ayakları plastik sert ama yani metal varken plastik yapılması bu fiyat bantlarında eksi özellik gibi geldi daha sağlam yapılabilrditoryum kullanıyorum rahat ama ben 186 79 kiloyum daha fazlasında aynı seviyede rahat olacağını zannetmiyorum