5000 TL'ye Oyuncu Koltuğu Önerisi

hawk tada dxracer

Kumaşının dokunma hissiyati sanki böyle gıcık edecekmiş huysuzlandıracakmış gibi hissetiriyor. Leke tutuyormu ayrıca .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayakları plastik sert ama yani metal varken plastik yapılması bu fiyat bantlarında eksi özellik gibi geldi daha sağlam yapılabilrdi
ayakları metal yanlış bilgi

Kullanmıyorum ama güzel markadır
Deri sanırım yok ben kumaş almayı düşünüyorum daha önce soyuldu aldığım deri koltuk.

Hawk Gaming Chair Fab mı alsam veya EXVEGA Andromeda alsam sorun yaşatmaz. Zaten Exvega sitesinde fiyat olarak iyi daha önce bu siteden alışveriş yapan oldumu ?​

Son düzenleme:
Konuda belirtiğim 5000 TL. banlarında oyuncu koltuğu arıyorum. Genelde Hawk fab4 önerildiğini görüyorum. Varsa kullanmış veya bilen oyuncu koltuğu önerilerinizi alırım .
hawk markasini tavsiye ederim hepsiburada da sanirim su anda sepette 4800 tl olmasi lazim ordan bakabilirsin sade ve rahat hos bir goruntusu olan bir koltuk

hawk markasini tavsiye ederim hepsiburada da sanirim su anda sepette 4800 TL olmasi lazim ordan bakabilirsin sade ve rahat hos bir goruntusu olan bir koltuk
Zaten ya hawk alıcam ya da exvega ikisinden biri hangisi daha iyi bilemedim

1aydır piyasaya bakıyorum xdrive 15 li deri koltuk veya fab 4 al yapıstır su an fab 4 1k daha ucuz istersen linki de burda

Xdrive almam deri olduğu için zaten gözümün olduğu 2 koltuktan biri hawk

Zaten ya hawk alıcam ya da exvega ikisinden biri hangisi daha iyi bilemedim

Xdrive almam deri olduğu için zaten gözümün olduğu 2 koltuktan biri hawk
hawk al geç derim bence fiyatlar çok oynak 1 günde 500 600tl zam geliyor

hawk al geç derim bence fiyatlar çok oynak 1 günde 500 600tl zam geliyor
Zaten bunlarda zamlanmış fiyatları da Exvega update yapılması var bir kaç güzel özelliği var.

Konuda belirtiğim 5000 TL. banlarında oyuncu koltuğu arıyorum. Genelde Hawk fab4 önerildiğini görüyorum. Varsa kullanmış veya bilen oyuncu koltuğu önerilerinizi alırım .
hawk kullanmadım ama kullananlardan duyduğum kadarıyla öyle küçük sorunlar oluyor gıcırtı vb ama kullanılır rahat bu fiyata hawk a bakabilirsin
NOT : bu fiyata hawk alabilirsin yazdım diye illa hawk a bakmak zorunda değilsin

hawk kullanmadım ama kullananlardan duyduğum kadarıyla öyle küçük sorunlar oluyor gıcırtı vb ama kullanılır rahat bu fiyata hawk a bakabilirsin
NOT : bu fiyata hawk alabilirsin yazdım diye illa hawk a bakmak zorunda değilsin
Yok senden dolayı değil ya hawk alacaktım ya da exvega ikisinden birini alacaktım bende hawk alayım dedim çoğu kişi hawk önerdi yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,562
Üyeler
189,629
Son üye
syntaxdll
Geri