50000 K bütçe için en iyi laptop

Merhaba elimde 50000 lira mevcut maks oynarsa 2 veya 3 bin lira daha oynar önerebilceğiniz herhangi kronik bir problemi olmayan beni ayarlarla uğraştırmayacak direkt fişe takıp oyanayacağım bir laptop lazım mümkünse depolaması ve ramleri yüksek olsun bide aklımda şu model var https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...-16-wuxga-gaming-laptop-fiyati,894770124.html
Benim önerim budur. Lenovo'nun Intel modellerinde anakart sorunu varmış ama AMD modellerde görülmüyormuş ve düşük volt adaptörlerde battary drain sorunu görülüyor fakat bu modelin adaptöründe sorun yokmuş kısaca bu modelde herhangi bir kronik sorun yok gibi görünüyor. Ayrıca notebooku mağazadan da inceledim ve kasa kalitesi hoşuma gitti. MSI'ın ekranının renk doğruluk oranlarının da kötü.

Benim önerim budur. Lenovo'nun Intel modellerinde anakart sorunu varmış ama AMD modellerde görülmüyormuş ve düşük volt adaptörlerde battary drain sorunu görülüyor fakat bu modelin adaptöründe sorun yokmuş kısaca bu modelde herhangi bir kronik sorun yok gibi görünüyor. Ayrıca notebooku mağazadan da inceledim ve kasa kalitesi hoşuma gitti. MSI'ın ekranının renk doğruluk oranlarının da kötü.
Ürün güzel gözüküyor fakat depolaması ve ramı attığım msi a göre kötü gözüküyor ve ekran konusuna gelirsek zaten mönitörle kullanacağım için laptopun ekranını o kadar önemsemiyorum sadece büyük olursa işimi görür

Ürün güzel gözüküyor fakat depolaması ve ramı attığım msi a göre kötü gözüküyor ve ekran konusuna gelirsek zaten mönitörle kullanacağım için laptopun ekranını o kadar önemsemiyorum sadece büyük olursa işimi görür
Monitor de kullanacaksan bunu al geç.

n11'den HP Victus 16-S0003NT 7Z4P9EA R7-7840HS RTX4070 16 GB 512 GB 16.1" W11H Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

50000K, 5 Milyon Lira yapıyor o paraya araba alınır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,333
Üyeler
183,413
Son üye
HadeS_edex
Geri