git mod art pc'ye yaptır bize gelmePC den anlayan birisi değilim okey?
git mod art pc'ye yaptır bize gelmePC den anlayan birisi değilim okey?
Modart tarzı kanallar yardımcı oluyor takipçilerinin yüksek sistemlerine belki bunun için de yardımcı olurlarKendiniz custom sıvı soğutmaya bakım yapabilir misiniz? Bilmiyorsanız direkt AIO önereceğim.
Yazılım la uğraşıyorum. Yazılım ve oyunO şekilde gereksiz ifadeler kullanma. Gelmişsin fake misin gerçek misin belli değil 50k PC yi niye toplamayı düşünüyosun sebebini söylersen daha iyi olur zira oyun için 50k PC toplamak baya saçma olur
Neden öyle dedin ki hacı forumda çok bilgili insanlar vargit mod art PC'ye yaptır bize gelme
O kadar önemli değil ama olursa güzel olur.Parçalarda ışık (RGB) olması önemli mi?
biliyorumda ben troll olmasından şüpeleniyorum az önce 2400 TL'ye rtx sistem almaya çalışan çıktıNeden öyle dedin ki hacı forumda çok bilgili insanlar var
Onu yaptırınca iş bitmiyor işte, bakımı vs.si var.Modart tarzı kanallar yardımcı oluyor takipçilerinin yüksek sistemlerine belki bunun için de yardımcı olurlar
git mod art PC'ye yaptır bize gelme
Biraz kibar olun. Troll değil ise muhtemelen karşınızdaki sizden büyük birisi.Fake olduğu belli boşuna uğraşmaya gerek yok.
Ben PC'de değilim şu an, arkadaşlar önerince beni etiketlerseniz sistemlere bakabilirim (@RTX3070)O kadar önemli değil ama olursa güzel olur.
PC den anlayan birisi değilim okey?
Ben saygı sınırlarını aştığımı düşünmüyorum. Foruma daha yeni kayıt olmuş ve 50000TL bütçe belirterek sistem tavsiyesi istiyor. Biz bu tip kişileri çok gördük.Biraz kibar olun. Troll değil ise muhtemelen karşınızdaki sizden büyük birisi.