Sence mümkün olamaz mı? 1 milyon TL'ye araba alan arabaların uzmanı mı? Bilmemesi çok doğal. Yeni üye olması da öyle. İllaki aylarca takip ediyor olmak zorunda değil. Kendini onun yerine koy. Yardım için kayıt oluyorsun, sana gelen 5 mesajdan 4'ü "troll" olmakla alakalı. Ha gerçekten troll olduğunu düşünüyorsan mesaj yazma.Ben saygı sınırlarını aştığımı düşünmüyorum. Foruma daha yeni kayıt olmuş ve 50000TL bütçe belirterek sistem tavsiyesi istiyor. Biz bu tip kişileri çok gördük.
Bu bilgisayarı onaylıyorsanız alıyorum şimdi, pc yi toplatacak iyi bir firma varsa soylermisiniz.lc360 - Google Alışveriş
www.google.comGaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA
En Özel Gaming Ürünler, Bilgisayar Toplama, Ekran Kartı, Ram, Disk, SSD,Bilgisayar kasaları, Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA'dawww.itopya.cominş trol değildirDiğer Bilgisayar Bileşeni Modelleri ve Fiyatları - n11
Diğer ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
kendiniz rahatça topşayabilirsinizBu bilgisayarı onaylıyorsanız alıyorum şimdi, PC yi toplatacak iyi bir firma varsa soylermisiniz.
Pc den anlayan birisi değilim.kendiniz rahatça topşayabilirsiniz
@Furkan Aslan onaylıcan mı knkBu bilgisayarı onaylıyorsanız alıyorum şimdi, PC yi toplatacak iyi bir firma varsa soylermisiniz.
o kadar zor değil ama emin eller için istanbulda oturuyosanız itopya toplarPC den anlayan birisi değilim.
Tamamdır o zaman İtopyaya toplatırım.@Furkan Aslan onaylıcan mı knk
Mesaj otomatik birleştirildi:
o kadar zor değil ama emin eller için istanbulda oturuyosanız itopya toplar
Ne kadar ciddi bir sistem bilemeyeceğim ama tam bir para israfı olmuş.Bu bilgisayarı onaylıyorsanız alıyorum şimdi, PC yi toplatacak iyi bir firma varsa soylermisiniz.
Yazılım mühendisiyim, ayrıca valorant, pubg, cyberpunk vs. Oynuyorum.Madem bilmiyorsun 50K'lık sistemi ne yapcan?? Bi de sende RTX 2080 TI varmış. Yersen