5000TL Bütçede Tablet Önerisi

ekonami olarak düşünüyorsunuz da şöyle söyleyeyim aldığım fiyattan 400 TL aşağısına satmıştım 6 yıl kullandım 2019 yılında samsung galaxy m20 aldım şuan hala kullanmaktayım 1-2 sene önce satmaya denedim satamadım şaun satmaya kalksam para edeceğini düşünmüyorum yani cihaz da önemli bence
Hocam cihazı alırken satma fiyatına göre değerlendirmek mantıklı gelmiyor ki ekonomiye gerçekten girmek istemiyorum saçlarımın yarısı bu yaşımda beyazladı ama 6 yıl öncesinin sattığınızdaki oranı ile 2 yıl öncesinin şimdiye olan oranı arasında dağlar kadar fark olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca güven gibi bir mevzuda var ama o iş uzar gider :)

Hocam bu arada Lenovo Chromebook gibi bir seçenekte var. İyi bir tercih mi değerlendirmesi size kalmış sadece söylemek istedim. Ben kendi elimdekini satıp bunu almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hocam cihazı alırken satma fiyatına göre değerlendirmek mantıklı gelmiyor ki ekonomiye gerçekten girmek istemiyorum saçlarımın yarısı bu yaşımda beyazladı ama 6 yıl öncesinin sattığınızdaki oranı ile 2 yıl öncesinin şimdiye olan oranı arasında dağlar kadar fark olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca güven gibi bir mevzuda var ama o iş uzar gider :)
evet orası öyle de ben en kötü ihtimalle söyledim cihazlar elinde sonun da ömürleri bitiyor elden çıkarmak lazım ben hala da tableti kullanmaya devam edebilirdim elimde ömrünün bitmesini beklemek saçmalık olurdu ben güncelleme almadığı anda direkt sattım 275 tl den gram altın almıştım iyi ki de yapmışım gerçi pc aldım bozdurdum da bozdurmasam yine karlı olurdum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,368
Üyeler
186,877
Son üye
comealittlecloser
Geri