Parasını haketmeyen bir gamepad bütçe belirtirseniz yardımcı olurumselam. gamepad alacağım fakat ne alacağıma karar veremedim. xbox 9. nesilde drift sorunu yaşadığım için değiştiriyorum bu yüzden hall effect veya tmr stick bir gamepad arıyorum. şuan 8bitdo ultimate 2 düşünüyorum iyi midir??
@Diavelin
Başlıkta yazmış adam, hocam 5 bin liraymış bütçesiParasını haketmeyen bir gamepad bütçe belirtirseniz yardımcı olurum
pardon benim hatam görmemişim hastaneden geldim yorgunum biraz ondan dikkat etmemişimBaşlıkta yazmış adam, hocam 5 bin liraymış bütçesi
8BitDo Ultimate 2 yerine ben size Thunderobot G80 TS, GameSir Cyclone 2 veya ZD O+ Excellence öneririm. Eğer rekabetçi oyunlar oynamayacak, daha çok hikâyeli oyunlar oynayacaksanız ZD O+ Excellence tercih edebilirsiniz. Rekabetçi oyunlar içinse Thunderobot G80 TS veya GameSir Cyclone 2 daha uygun olur.selam. gamepad alacağım fakat ne alacağıma karar veremedim. xbox 9. nesilde drift sorunu yaşadığım için değiştiriyorum bu yüzden hall effect veya tmr stick bir gamepad arıyorum. şuan 8bitdo ultimate 2 düşünüyorum iyi midir??
@Diavelin