Aga senin ilacın custom klavye markalara boşa para bayılmaNumpadi ve ses tekerleği bulunan bir klavye arıyorum wireless olması şart değil. Tavsiyelerinizi bekliyırum teşekkürler.
Custom klavye hakkında hiçbir fikrim yok. Nasıl oluyor o iş?Aga senin ilacın custom klavye markalara boşa para bayılma
Şöyle düşün hissiyatına kadar senin özelleştirebildiğin klavye. Basım hissiyatını kendine göre seçip zevkine göre temalandırabilirsin. Emin ol markalara marka diye o kadar çok para veriyoruz şahsımcaCustom klavye hakkında hiçbir fikrim yok. Nasıl oluyor o iş?
Hocam uğraştırıcı bir işe benziyor sanırım. Markalara para baymak konusunda çok haklısınız bende hiç memnun değilim bu durumdan fakat uğraşmak istemiyorum.Şöyle düşün hissiyatına kadar senin özelleştirebildiğin klavye. Basım hissiyatını kendine göre seçip zevkine göre temalandırabilirsin. Emin ol markalara marka diye o kadar çok para veriyoruz şahsımca
Barış hocam öncelikle büyük hayranınız olduğumu belirterek başlamak isterim. Attığınız klavyeler gayet güzel görünüyor fakat küçük bir klavye istemiyorum numpad takımı benim için önemli, attıklarınızda numpad yok.İnanılmaz bir ürün.Wraith W75 Analog Klavye [Yeni Üretim]
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
F/P olarak da bunu öneririm (aslında çok da f/p ihtiyacınız yok sanki ama neyse)
DAREU EK75 RT Magnetic Switch Mechanical Keyboard - Beyaz
DRIVER İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ Ürün Açıklaması ÖZELLİKLER >Kompakt %75 Düzen Klavye. > Yeni Nesil RT Manyetik Anahtarlar. > Hot-Swappable Özelliği > Hızlı Tetikleme ve Ayarlanabilir Tuş Vuruşu İşlevi. > Yüksek Hassasiyetli 0,1 mm Tetik Ayarı (0,1 mm~4,0 mm Aralık). > CS Go, Valorant vb. İçinshop.connectgame.com.tr
hocam uğraştırıcı bir şey değil kendim bile uğraşıyorum yardımcı olurum max 2 gün sürerHocam uğraştırıcı bir işe benziyor sanırım. Markalara para baymak konusunda çok haklısınız bende hiç memnun değilim bu durumdan fakat uğraşmak istemiyorum.
Nasıl yapacağız hocam bununla ilgili bir rehber var mı?hocam uğraştırıcı bir şey değil kendim bile uğraşıyorum yardımcı olurum max 2 gün sürer
DM yazabilirsin banaNasıl yapacağız hocam bununla ilgili bir rehber var mı?