Neler Yeni

5000TL Klavye önerisi

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Renas Doğan
Numpadi ve ses tekerleği bulunan bir klavye arıyorum wireless olması şart değil. Tavsiyelerinizi bekliyırum teşekkürler.

fruko.gzz

80+ Silver
Custom klavye hakkında hiçbir fikrim yok. Nasıl oluyor o iş?
Şöyle düşün hissiyatına kadar senin özelleştirebildiğin klavye. Basım hissiyatını kendine göre seçip zevkine göre temalandırabilirsin. Emin ol markalara marka diye o kadar çok para veriyoruz şahsımca

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,976
İsim
kilan embappe
İnanılmaz bir ürün.

F/P olarak da bunu öneririm (aslında çok da f/p ihtiyacınız yok sanki ama neyse)

Renas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Renas Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şöyle düşün hissiyatına kadar senin özelleştirebildiğin klavye. Basım hissiyatını kendine göre seçip zevkine göre temalandırabilirsin. Emin ol markalara marka diye o kadar çok para veriyoruz şahsımca
Hocam uğraştırıcı bir işe benziyor sanırım. Markalara para baymak konusunda çok haklısınız bende hiç memnun değilim bu durumdan fakat uğraşmak istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnanılmaz bir ürün.

F/P olarak da bunu öneririm (aslında çok da f/p ihtiyacınız yok sanki ama neyse)
Barış hocam öncelikle büyük hayranınız olduğumu belirterek başlamak isterim. Attığınız klavyeler gayet güzel görünüyor fakat küçük bir klavye istemiyorum numpad takımı benim için önemli, attıklarınızda numpad yok.

fruko.gzz

80+ Silver
Hocam uğraştırıcı bir işe benziyor sanırım. Markalara para baymak konusunda çok haklısınız bende hiç memnun değilim bu durumdan fakat uğraşmak istemiyorum.
hocam uğraştırıcı bir şey değil kendim bile uğraşıyorum yardımcı olurum max 2 gün sürer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,558
Üyeler
163,189
Son üye
squfly
Top Bottom