Goldenarrow
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
laptopu kullanım amacım mühendislik grafikle fazla işim olmıycak amaram kapasitem ve depolama tatmin edici olmalı yardımcı olursanız sevinirim
Onk önerdim leptop alma bundan 4 yıl önce o zamanın en iyi pc lerinden birini almıştım 6000tl ye şu an oyun oynamıyor leptop pişmanlıkyır al kasa bişey oldumu parça değiştir ama sen bilirsin tabi. Oyun oynamayacaksan alabilirsin belkilaptopu kullanım amacım mühendislik grafikle fazla işim olmıycak amaram kapasitem ve depolama tatmin edici olmalı yardımcı olursanız sevinirim
Oyun oynamak icin almiyorum zaten muhandislik islerimi halletmek.icin alicamOnk önerdim leptop alma bundan 4 yıl önce o zamanın en iyi pc lerinden birini almıştım 6000tl ye şu an oyun oynamıyor leptop pişmanlıkyır al kasa bişey oldumu parça değiştir ama sen bilirsin tabi. Oyun oynamayacaksan alabilirsin belki
O benim konum değil ama haberin olsun aşırı performans düşüyor zamanla bide virgül olmadığı için arada sanki mühendislik için almıyacaksın sandım sorryOyun oynamak icin almiyorum zaten muhandislik islerimi halletmek.icin alicam
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi