Neler Yeni

Öneri 5000TLye klavye önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eymen Kanbur
Bütçe
5000
Klavye alacağım ve bütçem 5000TL oynama biraz olabilir. Şimdiden Wraith W75 atacaklar için söylüyorum W75te çok sorun var diyorlar onu almayı planlıyorum fakat güvenemedimde daha iyisi varsa bu bütçeye göre atabilir.
Klavyede istediğim özellikler:
Mümkünse manyetik switch olması rekabetçi oyunlar oynuyorum
Mümkünse Snap Tap olması
Hotswap olması
8khz Polling Rate
Beyaz Renkli olması lazım

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,144
İsim
Cücümbiş

g.png

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Erdem
Klavye alacağım ve bütçem 5000TL oynama biraz olabilir. Şimdiden Wraith W75 atacaklar için söylüyorum W75te çok sorun var diyorlar onu almayı planlıyorum fakat güvenemedimde daha iyisi varsa bu bütçeye göre atabilir.
Klavyede istediğim özellikler:
Mümkünse manyetik switch olması rekabetçi oyunlar oynuyorum
Mümkünse Snap Tap olması
Hotswap olması
8khz Polling Rate
Beyaz Renkli olması lazım
Akko 5075 plus Dracula ben bunu kulanıyorum ve çok tatmin ediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eymen Kanbur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Erdem
Rekabetçi oyun oynadığım için rapid trigger ve snap tap istiyorum ama çok fark oluyormu bilmiyorum siz ne dersiniz
Akko Fun60 Max Yada Ultra arkadaşımda Fun60 Max var 2300 e almıştı ultra versiyonu daha dolu Max modeli şuan Stok da değil beklerseniz hem paranız kalır yarı yarıya bu klavye de 8k özeliği 0.1 tepkime gibi özellikler var aradığınız özellikler bulunuyor snap keys gibi avantajları yani rekabetçi için üretilmiş bir cihaz

Gurkanpiro

80+ Platinum
Akkonun tmr versiyonu bence işinizi en çok gören olacaktır hem mekanik hemde manyetik switchleri destekliyor w a s d manyetik yaparsın geri kalanı mekanik hem performans hemde ses yazım hissiyatı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eymen Kanbur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Akko Fun60 Max Yada Ultra arkadaşımda Fun60 Max var 2300 e almıştı ultra versiyonu daha dolu Max modeli şuan Stok da değil beklerseniz hem paranız kalır yarı yarıya bu klavye de 8k özeliği 0.1 tepkime gibi özellikler var aradığınız özellikler bulunuyor snap keys gibi avantajları yani rekabetçi için üretilmiş bir cihaz
60 klavye tercih etmiyorum bios tuşları ve bazen iş için de kullanıldığı için min 65 klavye alacağım

Top Bottom