ubeyeyeyeyeyeyeyeye
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 564
- Bütçe
- 5000
Bunu dusunuyodum ama pek baska muadil arastirmadim pek.
1TB olsun yeter
Bunu alicaksan iyi bir soğutucu Alican. Yoksa gen3 hızında kullanırsın. Yüksek hızlar kandirmasin
Bunu dusunuyodum ama pek baska muadil arastirmadim pek.
1TB olsun yeter
baktigim anakartlarda sogutma blogu vardi yeter miBunu alicaksan iyi bir soğutucu Alican. Yoksa gen3 hızında kullanırsın. Yüksek hızlar kandirmasin
Yetmeyebilir. Dediğim gibi yüksek hız yüksek sıcaklık. Sogutamszsan kısa ömür ve hızda yavaşlama olur. Denemeden bilemezsin. Ne için kullancaksan bilmiyorum ama bence gereksizbaktigim anakartlarda sogutma blogu vardi yeter mi
butcem yettigince en iyisini dusundum ama evet biraz abarti baska ne olabilirYetmeyebilir. Dediğim gibi yüksek hız yüksek sıcaklık. Sogutamszsan kısa ömür ve hızda yavaşlama olur. Denemeden bilemezsin. Ne için kullancaksan bilmiyorum ama bence gereksiz
kioxia iyi marka miSeçtiğin ssd'de dram yok
KIOXIA EXCERIA PRO 1TB NVMe SSD – M.2 2280, PCIe Gen4, 7300MB/s Okuma, 6400MB/s Yazma : Amazon.com.tr
KIOXIA EXCERIA PRO 1TB NVMe SSD – M.2 2280, PCIe Gen4, 7300MB/s Okuma, 6400MB/s Yazma : Amazon.com.tramzn.eu
Evet,iyi marka.butcem yettigince en iyisini dusundum ama evet biraz abarti baska ne olabilir
kioxia iyi marka mi
Toshiba galibabutcem yettigince en iyisini dusundum ama evet biraz abarti baska ne olabilir
kioxia iyi marka mi
İyi bir şey istiyorsanız Kingston Renegade kc3000, Corsair mp600 pro, Samsung 980 990 pro modellerine bakabilirsiniz. Kasım'da fuyatlar bir tik düşebilirbutcem yettigince en iyisini dusundum ama evet biraz abarti baska ne olabilir
kioxia iyi marka mi