Öneri 500GB M2 mi 2TB HDD mi?

.

• Oy kullanan toplam üye
    36

Leon S.

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
229
Şuan 500gb m2 var, ama ilerde yetersiz olabileceği için bir tane daha takmak istiyorum. HDD alırsam, genellikle nadir oynayacağım nostaljik oyunlar felan duracak. 500gb m2 daha olursa, yeni oyunları daha rahat yükleyebileceğim ve daha hızlı açılacak. Çünkü yüklenme süresinden çok sıkılıyorum.

M2

HDD

SATA SSD

Son düzenleme:
Şuan 500gb m2 var, ama ilerde yetersiz olabileceği için bir tane daha takmak istiyorum. HDD alırsam, genellikle nadir oynayacağım nostaljik oyunlar felan duracak. 500gb m2 daha olursa, yeni oyunları daha rahat yükleyebileceğim ve daha hızlı açılacak. Çünkü yüklenme süresinden çok sıkılıyorum.
dostum arşiv falan yapmıyacaksan m2 al geç

Bütçe yetiyorsa 1tb patriot burst, en son 700 TL'di.
Teşekkürler hocam. Fiyatı çok iyiymiş.
Ben 2TB HDD öneririm, ama 1TB HDD alıp 240GB SATA SSD de alabilirsin
Bu daha mantıklı değil midir?

M2

HDD

SATA SSD
ben hikayeli oyun oynarım kanka ben oynadıgım oyunu hemen silerim benim gibiysen 500 yeter artar sana tabi sık dişini 1 tb ssd al pişman etmez

Elinizde SSD var ise tekrar almanıza gerek yok. HDD alın daha yararlı olacaktır.

Geri