Neler Yeni

Yardım 500gb m2 yetmiyor sizce hangi şekilde yapmam daha mantıklı olur

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Furkan
Bütçe
5000
Şuan anlık olarak elimde Samsung evo 970Plus var 500Gb ama extra bir depolama birimi daha almak istiyorum anakartım gigabyte b550 gaming x olucak ve ortalama 2tb bir m2 ssd 4-6k arası fiyatlarda dolaşıyor
1tb modelleri ise 2-4K arasında geziniyor aklımda şuan ki kullanmış olduğum sistemin oyun test videolarını paylaşma gibi bir plan var extra ram takviyesi yaptıktan sonra ama aklımda şöyle bir soru var
Direkt 2tb m2 ssd ye 5-6K civarında bir para vermek( bana hiç mantıklı gelmiyor fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum)
Veya
1tb m2 ssd ve 2-3tb lık 7200rpm bir hdd alıp çektiğim videoları veya yüklediğim oyunları silmeden depolama etmeyi düşünüyorum( hdd nin ölüm gibi olduğunu biliyorum ama sata ssd lerde m2 lerle aynı fiyata geliyor)

Aklımda üstteki belirttiğim gibi 2 seçenek var genel olarak fazla oyun oyun gezen birisi değilim sırf depolama alanım yetmediği için silmek zorunda olduğum keyfimi aldıktan sonra arada girerim belki veya nostalji olsun diye tutmak istediğim oyunlar ve aldığım oyun içi kayıtlar olacak bana hangisini önerirdiniz
Ben kendi fikrimce 1tb m2 ve 2-3tb hdd kısmını daha mantıklı buluyorum ama sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum direkt alınmaz vs demek yerine sebepleriyle açıklarsanız sevinirim 5K ya yakında bir bütçem var

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Talat
1tb m2 al bak keyfine

spaghettisosu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Attila Alpaslan
Paraya kıy 2TB m.2 al, bir kez alacaksın zaten.

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
yunus emre
Eger ileride daha da veri depolarim diyorsan m2 ve hdd, hddler normal kullanımda kotuler ama veri depolamada hala is goruyorlar.

Top Bottom