Gif Man
80+ Gold
Ekran Kartı Soketinden X16 Aldığını Biliyorsun Değil Mi !Hocam yalnız paylaştığın dönüştürcü X4
Ekran Kartı Soketinden X16 Aldığını Biliyorsun Değil Mi !Hocam yalnız paylaştığın dönüştürcü X4
Hocam kioxia alma taraftari pek degilim, baska ssd var mo onun yerineHocam M.2 Slotun Yok Diye Sakın Sata SSD Alma !
Bunların İkisini Alıp Kullanmanı Tavsiye Ederim .
Akasa M.2 SSD to PCI-E Gen3 x4 Soğutuculu Dönüştürücü Adaptör (AK-PCCM2P-02) - Diğer Soğutucu Ürünler - Soğutucu Ürünleri - SICAK FIRSATLAR | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Disk Arabirimi : M.2 SATA Bağlantı Noktası : M Key M.2 SATA SSD Materyal : Metal Braket, Baskı evre Kartı, Bakır Taban ve Alüminyum Soğutma İşletim Sistemi...www.teknobiyotik.com
Kioxia LRC20Z500GG8 Exceria G2 500 GB Nvme 2100MB/1700MB M.2 2280 SSD Hard Disk Fiyatları ve Özellikleri
Kioxia LRC20Z500GG8 Exceria G2 500 GB Nvme 2100MB/1700MB M.2 2280 SSD Hard Disk en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
@HacıSOFU Haksızmıyım Hocam
Bunu nerete takicqm hocqmAlacağınız m2 sadece X1 slotunda kullanacaksanız fazla hızlı bir şey almayın çünkü X1 slotu max 1000 mb/s hız veriyor.
Dönüştürücü olarakta bunu kullanıyorum. (Fiyat biraz zamlanmış yukarıda 100 dedim ama )
Başka Kronik Sorunsuz SSD Yok Bunda Dram Var Ayrıca .Hocam kioxia alma taraftari pek degilim, baska ssd var mo onun yerine
Arkadaşın X1 ve X16 slotu var. X16 slotunda ekran kartı var geriye X1 kalmıyor mu sadece yoksa kaçırdığım bir nokta mı var?Ekran Kartı Soketinden X16 Aldığını Biliyorsun Değil Mi !
Sorun Tam Olarak Ne x4 Olsun Ne Fark Eder !Arkadaşın X1 ve X16 slotu var. X16 slotunda ekran kartı var geriye X1 kalmıyor mu sadece yoksa kaçırdığım bir nokta mı var?
Kioxia kronik sorunlu degil mi hocam? Zamaninda oyle deniyordu, alip denemistim hizları yerlerdeydiBaşka Kronik Sorunsuz SSD Yok Bunda Dram Var Ayrıca .
Tamamda o kalın oraya nasıl sığacak.Sorun Tam Olarak Ne x4 Olsun Ne Fark Eder !
X1 Çalışacak İşte .
Kendim Kullanıyorum Hocam G2 Modeli Bu Senin Dediğin Düz Modeli .Kioxia kronik sorunlu degil mi hocam? Zamaninda oyle deniyordu, alip denemistim hizları yerlerdeydi
1500 e a2000 alinir mi?
1 dk Bekle Hocam .Tamamdir hocam bu ikisini alayım o zaman, tesekkur ederim
Buna ne diyorsunuz hocam?1 dk Bekle Hocam .
Dönüştürücü Yanlış Olmuş La
Bunu Al O Dönüştücü Yerine .
SSD ; https://www.n11.com/urun/kioxia-lrc...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Dönüştürücü ;
Bütçen Varsa Soğutuculu Bir Model Al .
@RevenKalr
Hocam rica etsem attığın gülücük emojilerini kaldırır mısın1 dk Bekle Hocam .
Dönüştürücü Yanlış Olmuş La
Bunu Al O Dönüştücü Yerine .
SSD ; https://www.n11.com/urun/kioxia-lrc...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Dönüştürücü ;
Bütçen Varsa Soğutuculu Bir Model Al .
@RevenKalr
Bu iyi ama zamanla eğilme yapabilir. Gif adamın attıkları daha mantıklı seçenekler. (Ben eğilme sorununu altını destekleyerek çözmüştüm.)
Burda Daha Ucuz .
Evet Benim Attıkları Yatay Olarak Konumlanıyor .Hocam rica etsem attığın gülücük emojilerini kaldırır mısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu iyi ama zamanla eğilme yapabilir. Gif adamın attıkları daha mantıklı seçenekler. (Ben eğilme sorununu altını destekleyerek çözmüştüm.)
Kıy Paraya Al .