Neler Yeni

500liraya seçkin aldım değer mi

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Sadece düşünceni merak ettim. Neredeyse bu oyun 25 yıldır mevcut. Hile her zaman vardı. Neden hala bırakmadılar ? Gibi sorular ortaya çıkar.
Şu tabloya baksana hocam.
Batmaz ama kötüye kesinlikle gidicek.

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Mustafa tsn
Evet değer tabi ki. Oynadıkça sana bir sürü item verecek. Sandık skin grafiti. Bunları satıp çok rahatlıkla parasını çıkartırsın. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Batan bir oyun böyle olur mu sence ?
Oyun leş ötesi herkes hs atıyo onu geçtim her maç wall hack aim hacklerden gına geldi anca topluluk sunucularında oynanabiliyor adam akıllı orda da saatin düşükse zorlanıyon toplulukta genelde iyi adamlar oluyo

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,290
İsim
uwu
Batmaz ama kötüye kesinlikle gidicek.
PUBG mobile gibi 1/2 aydır videolarını izlemiyordum Vural minecrafta başlamış brawl stara geçmiş oyuncular nerden nereye bi zamanların Arap sevicisi üstüne araba ile rush ta no1 olan Ersin Yekin hala aynı onu izleyince kendimi 2019/2020 deymiş gibi hissediyorum kamera açısı bile hala aynı (kozmiKa nın yeri ayrı)

Bünyamina

80+ Platinum
Oyun leş ötesi herkes hs atıyo onu geçtim her maç wall hack aim hacklerden gına geldi anca topluluk sunucularında oynanabiliyor adam akıllı orda da saatin düşükse zorlanıyon toplulukta genelde iyi adamlar oluyo
Her oyunda deneyim kazanmadan iyi oynanmaz ki. Lol de getir hiç bilmeyeni nasıl oynayabilir ? Gelsin rust oyununa başlasın nasıl oynayabilir ?
Deneyim kazandıkça kendi seviyesindeki oyuncularla oynadıkça keyif alır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstelik genellikle benim reportladığım kişilerden random beni vurdu diye değil ssg alıp döne döne vuranlardan bahsediyorum sadece 1 kişi ban yemiş. Bundan 2 gün önce maçımda ssg ile kitlenip vuran kişi ban yemiyor. Daha uzun örnek vereyim. Takımda hileci karşıdakinin hile olduğunu söyledi ssg alıp vurdu 12 olunca attık karşıdaki hile değildir biz bitiririz diye. Adam açtı hileyi 15.12 kaybettik. 2024-03-18 tarihinde oynamışım bunlarla. 2 side ban yememiş. :D
Senelerce ban yemiyorlar. Böyle saçmalıkları da mevcut. 1 senedir raporladığım onlarca kişilerden sadece 1 kişi ban yemiş.

Son düzenleme:
Top Bottom