CS 2 almalı mıyım? İndirime girer mi?

Girmez. Hiç girmedi. Sürekli oynuyorsan al rank kasıyorsun. Hile çok nadir geliyor. Ama droplardan para kazanmak biraz sans isi bende 2 aydir var daha düzgün bişi düşmedi. Her çarşamba rank atlamama rağmen.
Hile nadir geliyor demen çok komikmiş (aktif bir şekilde oynuyorum 3000+saat.) Lütfen kendinizi kandırmayın CS seçkin hile dolu.

Hile nadir geliyor demen çok komikmiş (aktif bir şekilde oynuyorum 3000+saat.) Lütfen kendinizi kandırmayın CS seçkin hile dolu.
Valla ben günde 1 2 saat oynuyorum yani seçkin aldiktan sonra bana nadir gelmeye basladi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cs nin hilesiz versiyonu faceit kesinlikle oradan oynamanı öneririm öğlen iki maç attım cs seçkinde (13k) hilesi olmayan tek benim :D

bugün öğlen 2 dolarlık kasa düşürdüm sen düşün. 30 sentlik de olabilir 2 dolarda hatta 100 dolarlık kasa da, genelde aktif drop havuzundan düşüyor buradaki kasalar 30 cent den 2 dolara kadar çıkıyor.
Hocam çarşambadan çarşambaya drop düşmüyor mü? Bugün nasil düşürdünüz ayrı bir platformdan mı?

Son düzenleme:
Valla ben günde 1 2 saat oynuyorum yani seçkin aldiktan sonra bana nadir gelmeye basladi

Hocam çarşambadan çarşambaya drop düşmüyor mü? Bugün nasil düşürdünüz ayrı bir platformdan mı?
Çarşambadan çarşambaya düşen droptan düşüyor bunlar zaten hocam faceitte premium alırsanız belirli şeyler var tüm hepsini tamamlarsaniz o aya özel silahlar oluyor onlar 200dolar felan oluyor en az ama onlari almak aşırı zor

yok hocam bu hafta almamıştım yeni aldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,689
Üyeler
183,458
Son üye
Jashen
Geri