Neler Yeni

CS 2 almalı mıyım? İndirime girer mi?

NespaY

80+ Silver
Girmez. Hiç girmedi. Sürekli oynuyorsan al rank kasıyorsun. Hile çok nadir geliyor. Ama droplardan para kazanmak biraz sans isi bende 2 aydir var daha düzgün bişi düşmedi. Her çarşamba rank atlamama rağmen.
Hile nadir geliyor demen çok komikmiş (aktif bir şekilde oynuyorum 3000+saat.) Lütfen kendinizi kandırmayın CS seçkin hile dolu.

imzeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Serkan
Hile nadir geliyor demen çok komikmiş (aktif bir şekilde oynuyorum 3000+saat.) Lütfen kendinizi kandırmayın CS seçkin hile dolu.
Valla ben günde 1 2 saat oynuyorum yani seçkin aldiktan sonra bana nadir gelmeye basladi
Mesaj otomatik birleştirildi:

cs nin hilesiz versiyonu faceit kesinlikle oradan oynamanı öneririm öğlen iki maç attım cs seçkinde (13k) hilesi olmayan tek benim :D

bugün öğlen 2 dolarlık kasa düşürdüm sen düşün. 30 sentlik de olabilir 2 dolarda hatta 100 dolarlık kasa da, genelde aktif drop havuzundan düşüyor buradaki kasalar 30 cent den 2 dolara kadar çıkıyor.
Hocam çarşambadan çarşambaya drop düşmüyor mü? Bugün nasil düşürdünüz ayrı bir platformdan mı?

Son düzenleme:

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,259
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Valla ben günde 1 2 saat oynuyorum yani seçkin aldiktan sonra bana nadir gelmeye basladi

Hocam çarşambadan çarşambaya drop düşmüyor mü? Bugün nasil düşürdünüz ayrı bir platformdan mı?
Çarşambadan çarşambaya düşen droptan düşüyor bunlar zaten hocam faceitte premium alırsanız belirli şeyler var tüm hepsini tamamlarsaniz o aya özel silahlar oluyor onlar 200dolar felan oluyor en az ama onlari almak aşırı zor

imZen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör, Kulaklık, Anime, Manhwa

yok hocam bu hafta almamıştım yeni aldım

Top Bottom