Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Arkadaşlar 500tl Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Önerisi Lazım
Teşekkürler.
Teşekkürler.
BU VİDEODAKİ KULAKLIK ÇOK BAŞARILI İZLEYEBİLİRSİNİZ.Arkadaşlar 500tl Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Önerisi Lazım
Teşekkürler.
Bende var çok memnunumBU VİDEODAKİ KULAKLIK ÇOK BAŞARILI İZLEYEBİLİRSİNİZ.
Nasıl bir kulaklıkQCY HT05'in fiyatını takip et n11'den. Fiyat 600 TL olunca süper tık hızında kuponlardan 600 üstü 150 olanı da takip edip kuponla al. 450 civarına almış olursun.
Güzel. Genel olarak memnunum. 500 TL civarına almıştım 1 yıl önce ve fiyatına göre performansı gayet iyi. 550-600 TL civarına alınabilir şu an indirim falan olursa.Nasıl bir kulaklık
Anker R50i aldım hocam daha önceden qcy kullanıyordum sizce değiştirmeli miyimGüzel. Genel olarak memnunum. 500 TL civarına almıştım 1 yıl önce ve fiyatına göre performansı gayet iyi. 550-600 TL civarına alınabilir şu an indirim falan olursa.
Keşke almadan önce danışsaydınız. Kulaklıklarda geri iade yaparken sorun oluyor genelde. Hijyen ürünü diye iade reddi oluyor çünkü. Ama henüz kutusunu açmadıysanız o zaman iade edebilirsiniz. İade edip QCY HT05 Melobuds almak bence daha iyi olur. Fazladan ANC özelliği ve 6 mikrofonu var. Ama çalma süresi biraz daha düşük Anker'den. Düşük dediğim de 7 saat yani.Anker R50i aldım hocam daha önceden qcy kullanıyordum sizce değiştirmeli miyim
Hocam konum vardı ama çok dönüş olmadı artık kullanıyorum kulaklığı ilerde değiştirirsem alırım.Keşke almadan önce danışsaydınız. Kulaklıklarda geri iade yaparken sorun oluyor genelde. Hijyen ürünü diye iade reddi oluyor çünkü. Ama henüz kutusunu açmadıysanız o zaman iade edebilirsiniz. İade edip QCY HT05 Melobuds almak bence daha iyi olur. Fazladan ANC özelliği ve 6 mikrofonu var. Ama çalma süresi biraz daha düşük Anker'den. Düşük dediğim de 7 saat yani.
Elinizdeki bozuluncaya kadar daha iyileri çıkar elbet. O zamana HT05 artık eski bir model olur. Daha yeni modelleri alırsınız o zamana da.Hocam konum vardı ama çok dönüş olmadı artık kullanıyorum kulaklığı ilerde değiştirirsem alırım.
Büyük ihtimalle öyle olur sizi, takip ediyorum hocam kulaklık danışabilirim ilerde.Elinizdeki bozuluncaya kadar daha iyileri çıkar elbet. O zamana HT05 artık eski bir model olur. Daha yeni modelleri alırsınız o zamana da.