🔥İndirim 500₺-Honor Choice Band Black Akıllı Saat

İki ürünümüde teslim aldım 750 TL'ye 2 tane almış oldum konuyu açan arkadaşa teşekkürler. Bileklikte bir sorun var gibi wpden gelen mesaj telefondan açıp okuyana kadar tekrar tekrar titreşiyor bunu kapatmanın bir yolu var mı?

Arkadaşlar üründe karanlıkta veya ortalama bir ışıkta sorun yok ama çok aydınlık güneşli ortamlarda ekranı kapalıyken özellikle kenarlardan hafif mavi ışık sızması var gibi benzer bir durum yaşayan var mı

Banada ürün bugün ulaştı. Aynı sorun bendede var. Çok garip sadece gün ışığında belli oluyor. Telefon flash’ı tutunca belli olmuyor. Değişim talebi açmıştım ama vazgeçtim.

Arkadaşlar üründe karanlıkta veya ortalama bir ışıkta sorun yok ama çok aydınlık güneşli ortamlarda ekranı kapalıyken özellikle kenarlardan hafif mavi ışık sızması var gibi benzer bir durum yaşayan var mı
Bendede aynı nence sorun teşkil etnmez 350ye aldım cok cok iyi keşke 3 4 alsaymısım diyorum

benim sipariş de dün geldi.. ışık sızması vs fark edemedim. hatta senin yorumu okuyunca güneşe tuttum. sadece dün geldiğinde şarjı çok çabuk bitiyordu ona moralim bozuldu.. sabaha kadar şarjda bıraktım... sabah 7'den şuana kadar (11:00) %97.. ort. 3 gün idare ederse yeterli benim için..
telefona bağlamıyorum onun etkisi olabilir mi ?

benim sipariş de dün geldi.. ışık sızması vs fark edemedim. hatta senin yorumu okuyunca güneşe tuttum. sadece dün geldiğinde şarjı çok çabuk bitiyordu ona moralim bozuldu.. sabaha kadar şarjda bıraktım... sabah 7'den şuana kadar (11:00) %97.. ort. 3 gün idare ederse yeterli benim için..
Parlaklık düşür. Herşeyi actiysan hızlı düşer

bende bağlamadım hocam tüm özellikleri acıysanız kalp oksijen stres ölcümü vs hızlı düşer ışık sızması sanırım kronik hocam yogun güneş altında tekrar bakabilirsiniz benim yoruma benzer şekilde 2 arkadaş daha aynı yorumu yapmışlar 1 2 yerde daha gördüm kronik bir problem sanırım bu ürüne özgü umarım sizde yoktur.

Geri