Neler Yeni

500Tl için Ek Depolama Önerisi.

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz
Merhaba, şuan da Gx1 480Gb ssd kullanıyorum fakat yetmemeye başladı. Hdd alacaktım 1Tb 7200Rpm 64mb önbellekli, alma dendi oyunlar da takılır ses çıkar o olur bu olur problemlerinden dolayı almak istemiyorum artık HDD. Belirttiğim fiyata SSD önerisin de bulunursanız sevinirim amacım sadece şuanda ki C'ye kuramadığım depolama azlığından dolayı artı oyunlarımı ek SSD'ye kurmaktır.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Merhaba, şuan da Gx1 480Gb ssd kullanıyorum fakat yetmemeye başladı. HDD alacaktım 1Tb 7200Rpm 64mb önbellekli, alma dendi oyunlar da takılır ses çıkar o olur bu olur problemlerinden dolayı almak istemiyorum artık HDD. Belirttiğim fiyata SSD önerisin de bulunursanız sevinirim amacım sadece şuanda ki C'ye kuramadığım depolama azlığından dolayı artı oyunlarımı ek SSD'ye kurmaktır.
Takılmaz,ses çıkarmaz,sadece ssd ye göre oyunların ara sahneleri yavaş geçer.
SSD olarak sandisk ultra 3d 500 gb tavsiye ederim.
Hatta paran yeterse 500 gb ssd yerine 1+1 2 TB HDD bile alabilirsin.

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Takılmaz,ses çıkarmaz,sadece ssd ye göre oyunların ara sahneleri yavaş geçer.
SSD olarak sandisk ultra 3d 500 gb tavsiye ederim.
Hatta paran yeterse 500 gb ssd yerine 1+1 2 TB HDD bile alabilirsin.
Teşekkür ederim öncelikle, 1Tb HDD almak istiyorum bende çok işimi görecek her şeyi yüklerim ayrıca Bütçe belirttiğim kadar öneriniz HDD ne olur acaba? Takılır kısmında şöyle yorumlar aldım "Ağır yeni çıkacak oyunlar da takılır, Oynamak istediğin oyunlar da anlık drop yaşarsın, sesler kafa bozar" gibisinden. Ara sahne beklenir çok bir sıkıntı yok ben sadece donmadan oyun deneyimi sunacak mı merak ediyorum diğer sistem parçalarımdan yöne bir sıkıntı yok.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Teşekkür ederim öncelikle, 1Tb HDD almak istiyorum bende çok işimi görecek her şeyi yüklerim ayrıca Bütçe belirttiğim kadar öneriniz HDD ne olur acaba? Takılır kısmında şöyle yorumlar aldım "Ağır yeni çıkacak oyunlar da takılır, Oynamak istediğin oyunlar da anlık drop yaşarsın, sesler kafa bozar" gibisinden. Ara sahne beklenir çok bir sıkıntı yok ben sadece donmadan oyun deneyimi sunacak mı merak ediyorum diğer sistem parçalarımdan yöne bir sıkıntı yok.
HDD SSD oyun yüklenme testlerine bak,eğer HDD'nin SSD'ye göre olan hantallığını umursamazsan 1+1 2 TB HDD alabilirsin biraz bütçe artırıp.
480-500 gb ssd yerine 2 tb hdd
çok oyun oynuyorsan 2 tb hdd
fazla oyun oynamıyorsan oynadığın oyunlar belli başlı sayılı ise 500 gb ssd
HDD olarak WD Blue,toshiba p300 ve seagate barracuda var,sen en ucuzunu al.

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HDD SSD oyun yüklenme testlerine bak,eğer HDD'nin SSD'ye göre olan hantallığını umursamazsan 1+1 2 TB HDD alabilirsin biraz bütçe artırıp.
480-500 gb ssd yerine 2 tb HDD
çok oyun oynuyorsan 2 tb HDD
fazla oyun oynamıyorsan oynadığın oyunlar belli başlı sayılı ise 500 gb ssd
Teşekkür ederim :)

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Teşekkür ederim :)
önemli değil
hdd olarak wd blue,toshiba p300 ve seagate barracuda dan en ucuzunu almanı tavsiye ederim.
2 TB alacaksan tek alma,2 disk al.
Bazı 2 tb tek diskler 5400 rpm oluyor.
Ama sen 2 tb tek disk 7200 rpm bulursan,almanı tavsiye ederim.
SSD olarak sandisk ultra veya patriot burst veya apacer panther

Top Bottom