YasinAcarK
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 373
- Bütçe
- 700
ARKADAŞLAR ŞUANDA BU KLAVYEYİ KULLANIYORUM TUŞLAR YAVAŞTAN BOZULMAYA BAŞLADI Bİ KAÇ KERE TEKRAR ETTİ SANIRIM YENİSİNİ ALMA VAKTİ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
Şu anda indirim var klavye de koş konu açıldı.
ARKADAŞLAR ŞUANDA BU KLAVYEYİ KULLANIYORUM TUŞLAR YAVAŞTAN BOZULMAYA BAŞLADI Bİ KAÇ KERE TEKRAR ETTİ SANIRIM YENİSİNİ ALMA VAKTİ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
www.n11.com
ŞUNLARI BULDUM FORUMDA AMA HANGİSİNİ ALSAM YA DA BUNLAR ALINIR MI ?Şu anda indirim var klavye de koş konu açıldı.
Knk kullanıcı yorumlarını oku biŞUNLARI BULDUM FORUMDA AMA HANGİSİNİ ALSAM YA DA BUNLAR ALINIR MI ?
![]()
Gamepower OGRE RGB Mavi Swıtch Mekanik Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamepower Ogre Rgb Mavi Swıtch Mekanık Gamıng Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Gamepower Calypso Su Geçirmez Optik Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com
Gamepower Calypso Siyah - Mavi Switch'li Su Geçirmez Optik Mekanik Gaming Klavye en uygun fiyatla incehesap.com'dawww.incehesap.com
![]()
REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
![]()
REDRAGON K582R SURARA Mechanical Gaming Türkçe Rainbow Aydınlatmalı Red Switch Mekanik Klavye - inventus
REDRAGON K582R SURARA Mechanical Gaming Türkçe Rainbow Aydınlatmalı Red Switch Mekanik Klavyeinventus.com.tr
![]()
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
EN ALTTA 3 TANE SEÇTİM O KONUDANDA KARAR VEREMEDİM Alınır mı? BİLMİYORUM BANA UZUN SOLUKLU KLAVYE LAZIM ÇÜNKÜ BABAMA ANLATAMIYORUM HER ŞEYİN ÖMRÜNÜN OLDUĞUNU
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
RED SWİTCH TERCİHİMDİR
Ogre rgb de yay sesi sorunu varŞUNLARI BULDUM FORUMDA AMA HANGİSİNİ ALSAM YA DA BUNLAR ALINIR MI ?
![]()
Gamepower OGRE RGB Mavi Swıtch Mekanik Gaming Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamepower Ogre Rgb Mavi Swıtch Mekanık Gamıng Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Gamepower Calypso Su Geçirmez Optik Mekanik Gaming Klavye - incehesap.com
Gamepower Calypso Siyah - Mavi Switch'li Su Geçirmez Optik Mekanik Gaming Klavye en uygun fiyatla incehesap.com'dawww.incehesap.com
![]()
REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568 RGB DARK AVENGER RED Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
![]()
REDRAGON K582R SURARA Mechanical Gaming Türkçe Rainbow Aydınlatmalı Red Switch Mekanik Klavye - inventus
REDRAGON K582R SURARA Mechanical Gaming Türkçe Rainbow Aydınlatmalı Red Switch Mekanik Klavyeinventus.com.tr
![]()
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
EN ALTTA 3 TANE SEÇTİM O KONUDANDA KARAR VEREMEDİM Alınır mı? BİLMİYORUM BANA UZUN SOLUKLU KLAVYE LAZIM ÇÜNKÜ BABAMA ANLATAMIYORUM HER ŞEYİN ÖMRÜNÜN OLDUĞUNU
RED SWİTCH TERCİHİMDİR
kanka yorumlar iyi geneldede şey sorun işte şu kadar yıldır kullanıorum diyen yokKnk kullanıcı yorumlarını oku bi
boşver zaten red switch istiyorum mavi çok ses çıkarıyorOgre rgb de yay sesi sorunu var
Dandik mekanik klavye almak yerine g213 almak daha mantıklı uzun yıllar götürürhttps://www.trendyol.com/logitech/g...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.59.6
bu nasıl sizce ?
boşver zaten red switch istiyorum mavi çok ses çıkarıyor
eyw hocam benimde takıntım yok zaten mekanik olsun diye hatta rahatsız edici mavinin sesiDandik mekanik klavye almak yerine g213 almak daha mantıklı uzun yıllar götürür
Not: Ogre rgb nin red switch olanı da var ondan dedim
bu da güzel ama bilmiyorum ya ben daha çok numpadli kullanırım gibime geliyor![]()