MIFFYamakopekismidegil
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 702
50-100TL daha fazla verebilirim ne alabilirm?
Razer Deathadder V2 Aldım Ben Daha Çok Hoşuma Gitti50-100TL daha fazla verebilirim ne alabilirm?
Hangi siteden aldın acaba ? Bende bununla sensei ten arasında kararsızım ?Razer Deathadder V2 Aldım Ben Daha Çok Hoşuma Gitti
Aga teknosa dan aldım indirme girmişti 540tl ye aldım galiba özelliklerini anlatan videoyu atdım sana bana bu özellikler daha mantıklı ve güzel geldi onun için Razer Deathadder V2 seçtim bide sensei ten incelemesine bak ve kararını ver V2 tercihimdir.Arkadaşlar bende sensei ten ve razer deathadder v2 arasında kaldım sizce hangisi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hangi siteden aldın acaba ? Bende bununla sensei ten arasında kararsızım ?
Bu siteden oynayış tarzına göre seçim yap ve el boyutuna göre sana uygun Mouse çıkacaktırAga teknosa dan aldım indirme girmişti 540tl ye aldım galiba özelliklerini anlatan videoyu atdım sana bana bu özellikler daha mantıklı ve güzel geldi onun için Razer Deathadder V2 seçtim bide sensei ten incelemesine bak ve kararını ver V2 tercihimdir.
![]()
Discover the Right Mouse For you | Razer United States
Gaming with a mouse that fits you is crucial to performing at your best. Identify which Razer mouse best fits your grip by checking out this mouse fit guide.legacy.razer.com