500TL oyuncu mouse onerisi

El boyutuna göre seçmelisin muhakkak ama glorius model 0 öneririm ben diğer sistemimde model 0- olanını kullanıyorum elim küçük olduğu için sensörü de çok kaliteli onun dışında imza da yazan mouse da şiddetle tavsiye ederim

DeathAdder V2 FK1+ ya da Sensei ten arasından aline oturacak olanı seç

Arkadaşlar bende sensei ten ve razer deathadder v2 arasında kaldım sizce hangisi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Razer Deathadder V2 Aldım Ben Daha Çok Hoşuma Gitti

Hangi siteden aldın acaba ? Bende bununla sensei ten arasında kararsızım ?

model o

Arkadaşlar bende sensei ten ve razer deathadder v2 arasında kaldım sizce hangisi ?

Hangi siteden aldın acaba ? Bende bununla sensei ten arasında kararsızım ?
Aga teknosa dan aldım indirme girmişti 540tl ye aldım galiba özelliklerini anlatan videoyu atdım sana bana bu özellikler daha mantıklı ve güzel geldi onun için Razer Deathadder V2 seçtim bide sensei ten incelemesine bak ve kararını ver V2 tercihimdir.

Aga teknosa dan aldım indirme girmişti 540tl ye aldım galiba özelliklerini anlatan videoyu atdım sana bana bu özellikler daha mantıklı ve güzel geldi onun için Razer Deathadder V2 seçtim bide sensei ten incelemesine bak ve kararını ver V2 tercihimdir.

Bu siteden oynayış tarzına göre seçim yap ve el boyutuna göre sana uygun Mouse çıkacaktır

Corsair glave indirimli bulursan wirelessini bile alırsın ben kullanıyorum ama
bu mouseyi pençe şekli dışında tutanlar genelde beğenmiyor ama sana onun için sol taraftaki tutacak mıknatısılı çıkartılıp uzatılabiliyor. Youtube da incelemeleri var :)

Kesinlikle G502 HERO.

Geri