SEmrey
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 255
- İsim
- Emre
Sistem Özelliklerim
CPU:Amd Ryzen 5 5600
CPU Soğutucu: Snowman Çift Fanlı Hava Soğutucusu
GPU: Rx570 4GB
Anakart: Gigabyte A320m S2H (1.x)
Ram: 8x2 Ram 3200MHz
Psu: Powerboost vk-p1900b(kasayla birlikte) 500w psu
Depolama: 1TB M2 SSD, 500GB SATA SSD
Aslında değiştirmek istemiyordum ama bazen bilgisayarı açarken ekran kartım başlamıyor (aygıt yöneticisinde pasif durumda) ama garip bi şekilde görüntü veriyor bu da performans kaybına yol açıyor, ayrıca nadirde olsa oyun oynarken mavi ekran yiyorum ve ekran kartıyla uğraşıp bu sorunları halletmeye çalışmayı bıraktım. Kaç yıldır benimle artık rafa kaldırma vakti yavaştan geldi.
Bu sisteme ekran kartı tavsiyesi istiyorum. Asıl amacım ise anakart ve psu değiştirmeden sağlıklı ve sorunsuz çalıştırabileceğim AMD bi ekran kartı arıyorum. Lütfen anakart,psu değiştir öyle sağlam ekran kartı al önerisinde bulunmayınız. 2.el satın alım yapacağım.
- Valorant Cs gibi oyunlar oynuyorum.
Tavsiyeleriniz için şimdiden Teşekkürler.
CPU:Amd Ryzen 5 5600
CPU Soğutucu: Snowman Çift Fanlı Hava Soğutucusu
GPU: Rx570 4GB
Anakart: Gigabyte A320m S2H (1.x)
Ram: 8x2 Ram 3200MHz
Psu: Powerboost vk-p1900b(kasayla birlikte) 500w psu
Depolama: 1TB M2 SSD, 500GB SATA SSD
Aslında değiştirmek istemiyordum ama bazen bilgisayarı açarken ekran kartım başlamıyor (aygıt yöneticisinde pasif durumda) ama garip bi şekilde görüntü veriyor bu da performans kaybına yol açıyor, ayrıca nadirde olsa oyun oynarken mavi ekran yiyorum ve ekran kartıyla uğraşıp bu sorunları halletmeye çalışmayı bıraktım. Kaç yıldır benimle artık rafa kaldırma vakti yavaştan geldi.
Bu sisteme ekran kartı tavsiyesi istiyorum. Asıl amacım ise anakart ve psu değiştirmeden sağlıklı ve sorunsuz çalıştırabileceğim AMD bi ekran kartı arıyorum. Lütfen anakart,psu değiştir öyle sağlam ekran kartı al önerisinde bulunmayınız. 2.el satın alım yapacağım.
- Valorant Cs gibi oyunlar oynuyorum.
Tavsiyeleriniz için şimdiden Teşekkürler.