5060 Mı 4060 Mı 3060 Mı

Bence kesinlikle 29a değmez 1.si anakarti bence iyi değil 2.si sogutucu 120mm sivi sogutma ona vereceğin paraya daha iyi bir kule tipi alabilirsin bence ama gorsellige önem veriyorsan lafım yok 3.su kasa 3 fanli genellikle 4 fanli tercih edilir.
amdnin sogutucusu var ben o sıvı sogutucuyu 1600tl koyarak eklesim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence kesinlikle 29a değmez 1.si anakarti bence iyi değil 2.si sogutucu 120mm sivi sogutma ona vereceğin paraya daha iyi bir kule tipi alabilirsin bence ama gorsellige önem veriyorsan lafım yok 3.su kasa 3 fanli genellikle 4 fanli tercih edilir.
tamam 340 tl fark ile 4 fan yaptım

Ekler

• IMG_2101.webp
    IMG_2101.webp
    76.3 KB · Hit: 13
  • IMG_2102.webp
    IMG_2102.webp
    141.5 KB · Hit: 13
Kanka aynı sogutucu bende var bilgisayarımı alırken çok heves etmiştim sivi sogutucum olsun diye açıkçası gayet mutlu ve memnunum ondan yana sıkıntım yok islemcim ortalama oyunlarda 60 derece falan (7500f) ama çoğu forumda kule tipinin 120mm e göre çok daha iyi olduğunu okudum kendim kule tipi hiç kullanmadım o yüzden yorum yapmayacağım ama hangi foruma denk geldiysem kule tipi sogutucunun 120mm sivi soğutmaya göre daha iyi olduğu soyelndi

Şart değil bu arada pek bir sorun olmaz ama tabii 4 fan olması sıcaklık açısından daha iyi olur

Dostum işler daha sarpa sarmadan biz sana bir hazır sistem bulalım nasıl fikir ? Özellikle şu bankada 3 ay peşin fiyatına taksit olsun gibi bir isteğin var mı ona göre bakayım

Kanka aynı sogutucu bende var bilgisayarımı alırken çok heves etmiştim sivi sogutucum olsun diye açıkçası gayet mutlu ve memnunum ondan yana sıkıntım yok islemcim ortalama oyunlarda 60 derece falan (7500f) ama çoğu forumda kule tipinin 120mm e göre çok daha iyi olduğunu okudum kendim kule tipi hiç kullanmadım o yüzden yorum yapmayacağım ama hangi foruma denk geldiysem kule tipi sogutucunun 120mm sivi soğutmaya göre daha iyi olduğu soyelndi

Şart değil bu arada pek bir sorun olmaz ama tabii 4 fan olması sıcaklık açısından çok daha iyi olur
attıgım fotodaki soğutucu kule tipi değil mi

Dostum işler daha sarpa sarmadan biz sana bir hazır sistem bulalım nasıl fikir ? Özellikle şu bankada 3 ay peşin fiyatına taksit olsun gibi bir isteğin var mı ona göre bakayım
peşin alıcam

peşin alıcam
Tamamdır dostum bütçe 29-30 maks değil mi ? Birde neden Amd ekran kartına karşısın

ben e benim fotoğrafdaki sistem okey

Tamamdır dostum bütçe 29-30 maks değil mi ? Birde neden Amd ekran kartına karşısın
sevmiyorum ndvia istiyorum ama fotodaki sistem okey ua

ben e benim fotoğrafdaki sistem okey
Bak alırsan oyunları oynarsın ama bir yerden sonra keşke almasaydım o fiyata daha iyi sistemler var dersin

sevmiyorum ndvia istiyorum ama fotodaki sistem okey ua
Son karar merceği parayı verecek olan sensin ama açıkçası ben yerinde olsam bu sisteme bu kadar vermezdim

Bak alırsan oyunları oynarsın ama bir yerden sonra keşke almasaydım o fiyata daha iyi sistemler var dersin

Son karar merceği parayı verecek olan sensin ama açıkçası ben yerinde olsam bu sisteme bu kadar vermezdim
sen bul bi sistem ama 1tb ssd olca o ile 29k olcak 28/29

peşin alıcam
Sepetinde sivi sogutma var am5 ve lga1700 uyumlu yaziyor anakartin am4 ona dikkat et

+1000

sen bul bi sistem ama 1tb ssd olca o ile 29k olcak 28/29
Ssd 1tb ramide 6000mhz yapınca bir tık pahalıya geliyor ama bu bütçeye çıkabilirsen am5 oluyor sistemin. Sen bu sisteme bak bende bir yandan diğer sitelere bakayım

Sepetinde sivi sogutma var am5 ve lga1700 uyumlu yaziyor anakartin am4 ona dikkat et

+1000
bu uyumlu mu

Ssd 1tb ramide 6000mhz yapınca bir tık pahalıya geliyor ama bu bütçeye çıkabilirsen am5 oluyor sistemin. Sen bu sisteme bak bende bir yandan diğer sitelere bakayım
daga uygunu var mı

Ekler

• IMG_2103.webp
    IMG_2103.webp
    111.3 KB · Hit: 14
bu uyumlu mu

daga uygunu var mı
Bu fiyata bunu alana kadar thermalright’ın taş gibi 2 fanlı kule tipleri var

Dostum baktım ama şuan ucuza gelen çok bir sistem yok eğer bilgisayarın varsa veya acil lazım değilse biraz bekle bence indirimkaplanı instagram sayfasında paylaşılıyor ucuza gelen sistemler veya forumda konuda açabilirsin

Son düzenleme:
adam kararını vermiş fiyatı uygun ve ideal işte bırakın alsın 5 ay sonra işlemcisi upgrade isteyince anakart ram derken kafaya taş mı kayamı bişiler düşer.

Geri