aga sen üret 15 değil 20ye ben alcambomboş çöp 8gb devri bitti nvdia bile rtx yapay zeka destegini 8gb kartlarına vermiyor minimum 12 diyor pahalı ürün hazır sistemler ile stokları bollaşırsa 15 bandına alınıcak ürün
benim gördüğüm incelemeler anca 7700xt e yetişiyor bazı oyunlarda biraz iyidlss 4 ile 10-15fps fazla alsam 2K ultra da yeterli. 7-8 ay sonra 7700xt yi satıp hemen hemen denk getirmiş olurum
nedir kötü haberincelemeleri izliyorum daha
yeni çıkacak oyunlardaki 4x kare oluşturma ile daha iyi olacağını düşünüyorum ben afmf 2.1deki geçikme feciydi açtığımda crosshairden çok belli oluyordubenim gördüğüm incelemeler anca 7700xt e yetişiyor bazı oyunlarda biraz iyi
ya yok 8gb yi bende savunmuyorum iyi değil saçmalık nvidia fanboy falan değilim ama bu tip yorumlar çok toksik geliyoişte geliyor özel harekat
Doğru bilgi vermek lazım ama aşırı bir fark yok 7700xt iledurun lan adam yeni aldı hevesini kırmayın
benim gördüğüm incelemeler anca 7700xt e yetişiyor bazı oyunlarda biraz iyi
20.500 e 16 gb olan versiyonu aldığın için daha avantajlısın DLSS açacağım diyorsan sıkıntı yok senin içinyeni çıkacak oyunlardaki 4x kare oluşturma ile daha iyi olacağını düşünüyorum ben afmf 2.1deki geçikme feciydi açtığımda crosshairden çok belli oluyordu
Baya taraflı bir inceleme bu