🔥İndirim 5060ti 16gb 21.699TL Stokta

5060ti 16gb asus dual olanı 20.5e aldım gaminggenden palitide iptal ettim valla
gene pahalı ki hocam 20k güçsüz ürün alıyorsun çok pahalı fiyatlar 60 serisi hep ucuz olur amd rakibini beklemek şart oldu 9060 ve 9060xt beklemek daha iyi

5060ti 16gb asus dual olanı 20.5e aldım gaminggenden palitide iptal ettim valla
İyi almışsınız çıkış fiyatı yapıyorlar her seferinde daha o fiyatı görmeyecek diğer tüm kartlarda bu yapıldı her lansman yapılıyor. 1 adet yalandan o fiyata veriyorlar verdik demek için. Şuan fiyatları çok yüksek.

Yani yeni 4090 dan iyi olan kartımız bu :D Hemen alın 4090 sahiplerine hava atın.

İyi almışsınız çıkış fiyatı yapıyorlar her seferinde daha o fiyatı görmeyecek diğer tüm kartlarda bu yapıldı her lansman yapılıyor. 1 adet yalandan o fiyata veriyorlar verdik demek için. Şuan fiyatları çok yüksek.

birde olay şu. Akbank kartımın aylık harcama limiti dolmuş 5 dakikadır sipariş çıkılmış sanıyorum gaminggen siparişlerime bakınca ödeme başarısız yazıyordu. Ödeme yap dediğim zaman ödemeyi aldı sipariş oluşturuldu garip.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5060ti 16gb 20.500e satışa sunuldu gamminggende asus dual versiyon.

birde olay şu. Akbank kartımın aylık harcama limiti dolmuş 5 dakikadır sipariş çıkılmış sanıyorum gaminggen siparişlerime bakınca ödeme başarısız yazıyordu. Ödeme yap dediğim zaman ödemeyi aldı sipariş oluşturuldu garip.

ha ön sipariş ucuzdan verdiler yani

duailin tasarımı bence güzel olmuş hayırlı olsun hocam

hqdefault.jpg

600 dolara 2 fanlı 128 bit ekran kartı aldı diye bir halay çekmediği kalmış.
Allah akıl fikir versin ne diyim

600 dolara 2 fanlı 128 bit ekran kartı aldı diye bir halay çekmediği kalmış.
Allah akıl fikir versin ne diyim
profilini inceledim banlanman lazım senin. Boş yorum üstüne boş yorum. Tamamen troll profilsin.

Ah ulan uni için mecbur laptop alcaz .
50k ya 5060 ti full setup dizmek varken ,4060 a dom**caz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,298
Üyeler
175,189
Son üye
ahmetinyo
Geri