AbdullahMert
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Arkadaşlar sizce Alınır mı? kararsız kaldım işlemci tarafinda
Sağolun bende beğendim iyi akşamlarHocam bu sistemdeki anakartı asus b650m r yapın, ram 2x16 yapın, işlemciyi r7 7700 yapın, ssd kingston nv3 yapın. Kasayı da zevkinize göre değiştirebilirsiniz ve bu sistem size 41k mâl oluyor. Bu sistemde benim beğendiğim yanları ise özelleştirerek aynı fiyata daha iyi parçalar seçebilmemiz ve işlemcisi, özellikle işlemcisini çok beğendim bu sistemin(R7 7700).
Bu yazıyı başka bir konuda yazmıştım. Kopyala yapıştır yaptım![]()
Strain Gold | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | Cooler Master RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
ama iş görür kesinlikle, eminim bundan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Not: hocam 5060ti bu sistemde 8gb, siz 16gb olanı seçip rami 1x16gb alın. Sonradan aynı ramden bir tane daha alın öylece daha ucuza geliyor. Bu dediğim şekilde yapın, tavsiye ederim sistemi. Iyi akşamlar![]()
Bi sorum daha olucak soğutucuyu neyle degistirmemi onerirsiniz pek beğenmedim deHocam bu sistemdeki anakartı asus b650m r yapın, ram 2x16 yapın, işlemciyi r7 7700 yapın, ssd kingston nv3 yapın. Kasayı da zevkinize göre değiştirebilirsiniz ve bu sistem size 41k mâl oluyor. Bu sistemde benim beğendiğim yanları ise özelleştirerek aynı fiyata daha iyi parçalar seçebilmemiz ve işlemcisi, özellikle işlemcisini çok beğendim bu sistemin(R7 7700).
Strain Gold | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | Cooler Master RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Not: hocam 5060ti bu sistemde 8gb, siz 16gb olanı seçip rami 1x16gb alın. Sonradan aynı ramden bir tane daha alın öylece daha ucuza geliyor. Bu dediğim şekilde yapın, tavsiye ederim sistemi. Iyi akşamlar![]()
7700 +3kyı hak etmiyorSağolun bende beğendim iyi akşamlar
Bi sorum daha olucak soğutucuyu neyle degistirmemi onerirsiniz pek beğenmedim de
Soğutucu kalsın bence daha iyisi sıvı soğutma var ama hem pahalı hemde iş yapmaz o sıvı soğutmalar. Hava soğutmayla aynı soğutur yani.Sağolun bende beğendim iyi akşamlar
Bi sorum daha olucak soğutucuyu neyle degistirmemi onerirsiniz pek beğenmedim de
Kendin toplamandan pahalı olmasın da gerisi alınır, hazır sistem olarak.7700 +3kyı hak etmiyor
perfedge5ada stok bekleyin derim
öbür sistem pahalı sayılır zaten toplayinca o fiyata geliyor
Stok gelmicek bidaha ve artık çöp bir sistem perfedge7700 +3kyı hak etmiyor
perfedge5ada stok bekleyin derim
öbür sistem pahalı sayılır zaten toplayinca o fiyata geliyor
Hocam bu sistem ne böyle eyvallah çok saolasın hepsini ayrı ayrı alicaktim 43k olacaktı burda ayni sistem 41.5k oldu ve topluHocam bu sistemdeki anakartı asus b650m r yapın, ram 2x16 yapın, işlemciyi r7 7700 yapın, ssd kingston nv3 yapın. Kasayı da zevkinize göre değiştirebilirsiniz ve bu sistem size 41k mâl oluyor. Bu sistemde benim beğendiğim yanları ise özelleştirerek aynı fiyata daha iyi parçalar seçebilmemiz ve işlemcisi, özellikle işlemcisini çok beğendim bu sistemin(R7 7700).
Hocam sizce? Ekran kartina tiklaginca stok yok diyor ama sistemde seçiliyor sipariş de veriliyorSoğutucu kalsın bence daha iyisi sıvı soğutma var ama hem pahalı hemde iş yapmaz o sıvı soğutmalar. Hava soğutmayla aynı soğutur yani.
Kendin toplamandan pahalı olmasın da gerisi alınır, hazır sistem olarak.
Bilemiyorum hocam arada bi durum. Istersen sipariş ver onlar stok yoksa sizi arar. Istersen de siparis vermyebilirsiniz sağlıklı günler.Hocam sizce? Ekran kartina tiklaginca stok yok diyor ama sistemde seçiliyor sipariş de veriliyor