Antonio Montana
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 332
Ekran kartı ısısı zamanla artmaz. 80 derecede arıza yapan VRAM varsa söyle yeni şeyler öğrenelim : )la beyler tekrar tekrar söylüyorum ben palit pny galax gibi markalar almamamam parça ve ısı kalitesini sevmiyorum bitti. istediğim alacağım markalarda bu fiyatlarda bana asus rog gösterin 5060ti 16 gb 28 bine onu alıyım. taksitli 36 bine geldi diyorum daha hala yok pny şöyle yok galaks şöyle yok palit şöyle ya kardeşim bu markaları neden bi yayıncı neden bi youtuber pcsine takmıyor çünkü boktan uzun ömürlü değil. kalite ucuz değildir. demek istediğim o 5070ti alacak param olsa dediğiniz bi ihtimal olabilir palitin bi versiyonu var o güzel ama 5070ti alacak param yok. ek olarak şuda var palit pny galaks gibi markaların güzel alınabilir versiyonları pahalı palit gamerock modeli 5070ti 48bin gidip de boktan galaks 5070 alıp oyuna girince 65-70 derece görecekse bu ekran kartı 1 yıl sonra 80 85 lerde gezeliyecek beni anlamıyorsunuz ki ee şu fiyata pny var işte 8 bin daha ucuz süper la yavrum 2 yıl sonra ekran kartı ısısı ucacak vram arza yapacaksa ben ne yapıyım o ekran kartını sanki ben asus rog'a veya kaliteli bi ürüne çok para vermeye meraklıyım.
Ayrıca dediğin hiçbir model 80 derece çıkamaz.