5060ti 16gb nin COD rezaleti?

furkangorur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,025
5060ti 16gb kullanıyorum.

COD Black Ops 6 da online da 100-120fps arası veriyor ama stabil değil sağa sola kaydırırken anlık kasıyor.

Nvida DLSS-DLAA-FSR 3-FSR1-Nvidia frame gen ve amd fram gen falan ne varsa açıp değiştirdim yine aynı sorun.

Çözümü nedir?

2k Extreme de oynuyorum. Grafiği düşürmem bir şey fark ettirmiyor.
Çözürlüğü bile 1080pe çeksem fps değişmiyor

5060 2k için üretilmiyor ki. 1080p kartı değil mi?

internette videolara kartın gücü o olabilir oyun bozukta olabilir bende mesela cyperpunkta 60 fps alamıyorum

Bütün ayarları low a çek,Dlss ve framgen kapat.Fdaliyt cas seç.O kart zaten oynadığın ayarlarda maksimum bu seviyede verir.

Nerede yazıyor bu. Diğer oyunlarda 2K da 120 fps üstü alıyorum
Kendi sitesinde bir çözünürlük belirtilmemiş fakat, 2k oyunculuk için genellikle 70 serisi tercih edilir. Yani bende şahsen monitörüm 1080p olduğundan kaynaklı zamanında sistem toplarken 4060 tercih etmiştim.

Nerede yazıyor bu. Diğer oyunlarda 2K da 120 fps üstü alıyorum

imkansız hocam 5060ti ile 1080pde bile aynı olayı yaşıyorum
insanlar zaten driverler sorunsuz oldugu için ndivia alıyor oyun ile alakalı bir şey olabilir başka şeylere bakmak lazım

5060ti 16gb kullanıyorum.

COD Black Ops 6 da online da 100-120fps arası veriyor ama stabil değil sağa sola kaydırırken anlık kasıyor.

Nvida DLSS-DLAA-FSR 3-FSR1-Nvidia frame gen ve amd fram gen falan ne varsa açıp değiştirdim yine aynı sorun.

Çözümü nedir?

dlss swapper ile codun dlss degerlerini degiştirin codda dlss 3.7.1 kullanıyor baya rezalet

Kendi sitesinde bir çözünürlük belirtilmemiş fakat, 2k oyunculuk için genellikle 70 serisi tercih edilir. Yani bende şahsen monitörüm 1080p olduğundan kaynaklı zamanında sistem toplarken 4060 tercih etmiştim.
7700xt de 2K olarak lansman ediliyor 2Kda bazı oyunlarda patlıyordu. 5060ti 8gb olsa 2Kda haklısınız derim ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dlss swapper ile codun dlss degerlerini degiştirin codda dlss 3.7.1 kullanıyor baya rezalet
sildim ya 300gbyi. MW2-MW3-Black Ops 6 da denedim. Bi MW3de stabil çalıştı bende sildim komple oyunu.

Bu bana işlemci darboğazı gibi geldi. Ekran kartı ve işlemci çekirdeklerinin kullanımı ne durumda oyun sırasında?

Bu bana işlemci darboğazı gibi geldi. Ekran kartı ve işlemci çekirdeklerinin kullanımı ne durumda oyun sırasında?
valla hocam sildim oyunu deli etti beni. Oyuna 2-3k para yatıracaktım güzel skinler vardı vazgeçtirdi.

Geri