Anakart modelini yazarsan daha yararlı olabilirTamamda eski sürümdeydi zaten sonra yeni sürüme aldım yine aynı ne saçma sapan işmiş bu
Baktığımda bios flashback düğmesi yok. Asrock ve msida yok en azından. Bu durumda da bios çökmüş olabilir. Donanımları sök tak yaparakta görüntü almayı deneyebilirsin.B760m PG Lightning
Eski ekran kartımla görüntü alıyorum ama bunla alamıyorum bios’u Clearmos tuşu ile sıfırladım tekrar açtım sistemi ama bu sefer BOO ve VGA kırmızı ışıkları yanık sönmüyorlarBaktığımda bios flashback düğmesi yok. Asrock ve msida yok en azından. Bu durumda da bios çökmüş olabilir. Donanımları sök tak yaparakta görüntü almayı deneyebilirsin.
hdmi ile deniyorsan dp ile veya tam tersi şeklinde deneme yapabilir misin zamanında işimi çözmüştü. ilginç gelebilir ama dp portun uçlarını değiştirerek de denemeni tavsiye ederim.Eski ekran kartımla görüntü alıyorum ama bunla alamıyorum bios’u Clearmos tuşu ile sıfırladım tekrar açtım sistemi ama bu sefer BOO ve VGA kırmızı ışıkları yanık sönmüyorlar
DP ve HDMı’da takılı çift monitörüm var ama görüntü alamıyorum yerleri değiştirmeyi de denedimhdmi ile deniyorsan dp ile veya tam tersi şeklinde deneme yapabilir misin zamanında işimi çözmüştü. ilginç gelebilir ama dp portun uçlarını değiştirerek de denemeni tavsiye ederim.
Knk geçmiş olsun umarım düzelir bu arada sistemi nerden ve kaça aldınDP ve HDMı’da takılı çift monitörüm var ama görüntü alamıyorum yerleri değiştirmeyi de denedim