20 Şubat deniliyordu ama mart ertelenmiş olabilir 15-20 Mart arası olabilir böyle hatırlıyorum ama AMD nin yeni ekran kartı da çıkıyor ve oda Mart da çıkılması bekleniyor bu yüzden Nvidia bunun yüzünden yine erteleyebilir yani tam belli değil <35070 ile 5070 ti ekran kartları ne zaman çıkacak acaba
5070ti 20 subatta cikiyor 5070 martta5070 ile 5070 ti ekran kartları ne zaman çıkacak acaba
20 Şubat deniliyordu ama mart ertelenmiş olabilir 15-20 Mart arası olabilir böyle hatırlıyorum ama AMD nin yeni ekran kartı da çıkıyor ve oda Mart da çıkılması bekleniyor bu yüzden Nvidia bunun yüzünden yine erteleyebilir yani tam belli değil <3
5070 ti şuan ülkeye giriş yaptı zaten 20-25 Şubat gibi piyasaya çıkar.
dostlar güncel sistemimi 5060 a çekmeyi düşünüyorum darboğaz durumu nasıl olur 1080p de tahminler var mı yoksa 4060 a yöneleceğim5070ti 20 subatta cikiyor 5070 martta
Yeni konu aç canım oraya işlemcini ve alacağın ekran kartını yaz bakam <3dostlar güncel sistemimi 5060 a çekmeyi düşünüyorum darboğaz durumu nasıl olur 1080p de tahminler var mı yoksa 4060 a yöneleceğim
Guncel sistemin neki dostumdostlar güncel sistemimi 5060 a çekmeyi düşünüyorum darboğaz durumu nasıl olur 1080p de tahminler var mı yoksa 4060 a yöneleceğim
gerek yok dostum ya sistem imzamda vardıYeni konu aç canım oraya işlemcini ve alacağın ekran kartını yaz bakam <3
imzada mevcut kralGuncel sistemin neki dostum
Kullandığın süreç ve düzgün bakıp temiz bı şekilde kullanırsan kolayca satarsın dediğim gibi yaparsan çok rahat 2. El satarsın <3Arkadaşlar şimdi lansman fiyatından aldım diyelim daha sonrasında satarken sıkıntı olur mu ?
5060 ne kadar olucak belli değil ama önce bilgisayarınızın bileşenlerini güncellemiz daha mantıklı olur psu anakart ssddostlar güncel sistemimi 5060 a çekmeyi düşünüyorum darboğaz durumu nasıl olur 1080p de tahminler var mı yoksa 4060 a yöneleceğim
20 şubat satışa cikacagizaman.5070 ile 5070 ti ekran kartları ne zaman çıkacak acaba
Lansman fiyati olmucak stok azalirsa fiyat artar.Arkadaşlar şimdi lansman fiyatından aldım diyelim daha sonrasında satarken sıkıntı olur mu ?
hocam 4060 a 500w yetiyor birde sürekli forumdaki arkdaşlar psu çok kötü hemen değiş tarzı şeylerde yazıyor fakat ben psu yu 6 yıldır aralıksız kullanıyorum kaç kere şalter gitti elektrik kesildi o bu oldu ama hiçbir şekilde sorun yaratmadı ssd dende memnunum anakartta işlemciyi destekliyor m2 girişide var sadece ekran kartı yükseltmesi düşünüyorum5060 ne kadar olucak belli değil ama önce bilgisayarınızın bileşenlerini güncellemiz daha mantıklı olur psu anakart ssd