Neler Yeni

5070 ile 5070 ti ekran kartları ne zaman çıkacak acaba

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yağmur
gerek yok dostum ya sistem imzamda vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

imzada mevcut kral
Baktım ve buna tam bir cevap bulamazsın ben darboğaz yapmaz diye düşünüyorum ama bunun testleri daha belli değil bu bi olasılık adamlar o ekran kartlarını en güncel işlemciler ile kullanıyorlar sonuçta tek bildiğimiz o senin kullandığın işlemci bana göre yeter ama emin değilim daha testleri olmadığı için önerim beklemen ve test videoların çıkması ama bekleyemem diyorsan 4060 ti alabilirsin önerim budur <3

hocam 4060 a 500w yetiyor birde sürekli forumdaki arkdaşlar psu çok kötü hemen değiş tarzı şeylerde yazıyor fakat ben psu yu 6 yıldır aralıksız kullanıyorum kaç kere şalter gitti elektrik kesildi o bu oldu ama hiçbir şekilde sorun yaratmadı ssd dende memnunum anakartta işlemciyi destekliyor m2 girişide var sadece ekran kartı yükseltmesi düşünüyorum
Sizin konu açmanız daha mantıklı olur arkadaşın konusunda başka bir konu konuşmak saygısızlık oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Yunus Emre Uzun
Baktım ve buna tam bir cevap bulamazsın ben darboğaz yapmaz diye düşünüyorum ama bunun testleri daha belli değil bu bi olasılık adamlar o ekran kartlarını en güncel işlemciler ile kullanıyorlar sonuçta tek bildiğimiz o senin kullandığın işlemci bana göre yeter ama emin değilim daha testleri olmadığı için önerim beklemen ve test videoların çıkması ama bekleyemem diyorsan 4060 ti alabilirsin önerim budur <3
teşekkürler hocam fiyat farkı biraz var 4060 ile ti arasında büyük ihtimalle 5000 ler çıkınca ikinci elde 4060 fiyatları biraz düşer bende o kanada yönelirim

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Sefer
hocam 4060 a 500w yetiyor birde sürekli forumdaki arkdaşlar psu çok kötü hemen değiş tarzı şeylerde yazıyor fakat ben psu yu 6 yıldır aralıksız kullanıyorum kaç kere şalter gitti elektrik kesildi o bu oldu ama hiçbir şekilde sorun yaratmadı ssd dende memnunum anakartta işlemciyi destekliyor m2 girişide var sadece ekran kartı yükseltmesi düşünüyorum
4060 için 500w yetiyordur ama 5060 ve 5060 ti için 650w olması lazım en az. Ekran kartı yük altına girince ekran gidebilir sonra. Islemciniz ise 5060 besler 5060 ti çok zor.
Bence 5060'a geçmeniz mantıklı değil. Önce anakart ve psu yükseltip zamanla tüm parçaları upgrade edin, buna ekran kartı da dahil.

Top Bottom