5070 - R5 7500F Sistem Nasıl? Satın Alımı İptal Edeyim mi?

Reaksiyon skoru
37
Bütçe
55000
Merhaba arkadaşlar dün gece gaming gecesinden ekte yer alan görseldeki apex sistemi aldım. Diğer görseldeki (ripple) sistemi almak istiyordum ancak kartta problem yaşadım çözene kadar stok bitti.

O an can sıkıntısı ve fomoyla özelleştirme seçeneklerinden birşeyler düzelterek almış bulundum ancak çok kararsızım iptal edebilirim. Kasa ve Psu özelleştirmeler dahil çok kötüydü değişemedim. SSD de Dram yokmuş sonra farkettim. Ne düşünürsünüz iptal etmeli ve biraz daha beklemeli miyim.

Kasımda laptopumu sattım uzun zamandır bekliyordum aceleye geldi gibi hissediyorum.

Bi şu kardeşinize akıl verin be
1755343650977.webp
1755344139071.webp

Merhaba arkadaşlar dün gece gaming gecesinden ekte yer alan görseldeki apex sistemi aldım. Diğer görseldeki (ripple) sistemi almak istiyordum ancak kartta problem yaşadım çözene kadar stok bitti.

O an can sıkıntısı ve fomoyla özelleştirme seçeneklerinden birşeyler düzelterek almış bulundum ancak çok kararsızım iptal edebilirim. Kasa ve Psu özelleştirmeler dahil çok kötüydü değişemedim. SSD de Dram yokmuş sonra farkettim. Ne düşünürsünüz iptal etmeli ve biraz daha beklemeli miyim.

Kasımda laptopumu sattım uzun zamandır bekliyordum aceleye geldi gibi hissediyorum.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Fiyatlar gayet iyi hayırlı olsun.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Apex güzel de 120mm kule tipi yok muydu 80mm ısınma yapar. SSD de DRAM var bu arada.

Apex güzel de 120mm kule tipi yok muydu 80mm ısınma yapar.
elimde wraith prism var onu takarım diye düşünmüştüm ileride thermalright assasine geçicem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Segotep kasasında bulunan PSU C+ seviyesi sıkıntı çıkarmaz. Tek sıkıntısı bu PSU da MOV yok akım korumalı priz kullanmanız iyi olur ama bunu bu seviyede ki pek çok PSU da göremiyoruz zaten.
tavsiye ürün verebilir misin, böyle bir ürün işimi görür mü acaba

1755344279171.webp

Geri