5070 Tİ A UYGUN ANAKART

Teşekkurler hocam birde kasa ve PSU onerirmisiniz kasayı bu MSI in beyaz akvaryum kasayı düşündüm
Hocam o kasa güzel psuda 3 tane her bütçeye göre atayım

bende var hocam satayım istersen daha 2 aylık siyah rgb siz sistem diziyorum kendime gaminggentr den aldım şuan 7800x3d de kullanıyorum. ısı değerleri paylaşırım istersen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Thermalright Peerless Assassin 120 Black modeline geçiyorum dün sipariş verdim. aynı ürünler sadece rgb ve ekranı yok
Teşekkurler hocam 2. El ürün düsümuyorum sagolun

Hocam o kasa güzel psuda 3 tane her bütçeye göre atayım
Şimdi MSI kasa
Gigabayt b 850 anakart
5070ti hangisi indirime girerse
7800x3d
2tb gen 5 M2
Cl30 kingsto 16*2
Assasin soğutucu
Enermax 1200wpsu
Bunlar kasaya ve birbirine sorunsuz uyar demi ve toplamına bakınca değişmeli dediğiniz bişey varmi ben ilerde atıyorum 6000 7000 serisi ekran kartına upgrade yapabilirim degilmi

Son düzenleme:
Teşekkurler hocam 2. El ürün düsümuyorum sagolun

Şimdi MSI kasa
Gigabayt b 850 anakart
5070ti hangisi indirime girerse
7800x3d
2tb gen 5 M2
Cl30 kingsto 16*2
Assasin soğutucu
Enermax 1200wpsu
Bunlar kasaya ve birbirine sorunsuz uyar demi ve toplamına bakınca değişmeli dediğiniz bişey varmi ben ilerde atıyorum 6000 7000 serisi ekran kartına upgrade yapabilirim degilmi
Hocam hangi anakarta baktınız ve ssd nedir onun dışında gayet güzel, evet istediğiniz gibi upgrade yapabilirsiniz parçalarda gayet uyumlu.

Hocam biraz meşguldüm bakamadım

Bu gen5 M2 desteklemiyor ama hocam yanlış bakmadiysam
Hocam gen5 m2 ssd aman tanrım denecek bir şey yok abartı gen4 gayet yeterli b850 zorunlu tercih değil benim attığım hem üst modeli(aorus) hemde faz sayısı daha yüksek(9800x3d bile takabilirsin) istersen mATX olsada bu var boyutu sıkıntı etmiyorsan illa gen5 istiyorsan

Hocam gen5 m2 ssd aman tanrım denecek bir şey yok abartı gen4 gayet yeterli b850 zorunlu tercih değil benim attığım hem üst modeli(aorus) hemde faz sayısı daha yüksek(9800x3d bile takabilirsin) istersen mATX olsada bu var boyutu sıkıntı etmiyorsan illa gen5 istiyorsan
Kararsız kaldım ya hem mini olmasın istiyorum hem gen 5 olsun istiyorum bı cumaya kadar bekleyin belki yine bu MSI pro x870p gibi sağlam bı anakart indirimi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,189
Üyeler
192,636
Son üye
revexserv
Geri