5070 ti sistem tavsiyesi

elimde kurdukdan sonra buraya yazdım bu fiyat artışı yüzünden ararlarmı beni acaba
eline geldikten sonra arasalar ne aramasalar ne kelepir h.o tekrardan siz nasıl aldınız ne şeçtiniz özeleştirme olarak

eline geldikten sonra arasalar ne aramasalar ne kelepir h.o tekrardan siz nasıl aldınız ne şeçtiniz özeleştirme olarak
bir şey değiştirmedim sadece biri yazmış yukarıda 71 felan oldu diye rami 64 yapmıştım o yüzden 71 olmuştu geri kalanı aynı

bir şey değiştirmedim sadece biri yazmış yukarıda 71 felan oldu diye rami 64 yapmıştım o yüzden 71 olmuştu geri kalanı aynı
anladım keşke anakartı x670e yapsaydınız almadan önce çünkü 5000 serisi pci gen 5.0 destegi oldugu için koydukları anakart pci gen 4.0 destekliyor ama kurtardıysan ne mutlu

anladım keşke anakartı x670e yapsaydınız
aldıkdan sonra buraya yazdım ben yukarıda biri neleri değiştirmem gerek diye yazmıştı o yazıyı görünce bi hadi be demiştim ama şimdi fiyatı görünce iyiki acele etmişim

aldıkdan sonra buraya yazdım ben yukarıda biri neleri değiştirmem gerek diye yazmıştı o yazıyı görünce bi hadi be demiştim ama şimdi fiyatı görünce iyiki acele etmişim
ben yazdım onu hocam 9800x3d ye düş işte anakatı bunu yap bu fiyat diye ama her türlü bedava o fiyat sizin aldıgınız çünkü ekran kartı 51 bin tl işlemci 20k zaten 2 ürün 70 k sen komple sistemi 71 e 64gb ram dahil aldın

ben yazdım onu hocam 9800x3d ye düş işte anakatı bunu yap bu fiyat diye ama her türlü bedava o fiyat sizin aldıgınız çünkü ekran kartı 51 bin tl işlemci 20k zaten 2 ürün 70 k sen komple sistemi 71 e 64gb ram dahil aldın
peki bu bahsettiğin değişiklikleri ayrı yapsam mantıklı olurmu ?

peki bu bahsettiğin değişiklikleri ayrı yapsam mantıklı olurmu ?
sadece anakartı ileride amd nin son modeli çıkarsa degiştirirsin x970 b950 serisi çıkınca geçersin olur biter şimdilik dokunma bile keyfine bak

Muhtemelen kargoya vermeme ihtimalleri var. Elinizde ekran görüntüleri ile ss ler olsun, bişey yaparlarsa şikayet hakkınız olsun.

evime gelicek halleri yok ya herhalde
Bro sistem elinde mi şuan yoksa kargoda mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gözüme bunu kestirdim ne düşünüyorsunuz tavsiye edeceğiniz sistem var mı 5070 ti
Gözüme kestirdim deyip tavsiye istemişsin yani yeni sipariş ediyorsun anladığım kadarı ile.

Şuan da bu sistem 120K bandına, 9800x3D'ye bile düşürülse yine kurtarmıyor, fiyatı mı değiştirdiler ? ya da ne oldu akıbetini bilen var mı :) Üstelik peşin fiyatına taksit diyor daha o kısma bakamadım.

Geri