5070Tİ+7800X3D-9800X3D Lİ HAZIR SİSTEM İNDİRİMİ SAĞLAMSA ÖNERİRMİSİNİZ

Reaksiyon skoru
1
5070Tİ VE işlemci olarakta 7800X3D veya 9800X3D olan indirimi gerçekten sağlam olan bir hazır sistem bulursanız yazarmısınız ben bi bunu bulabildim

Gravix 5A.

Son düzenleme:
Bu sistem iyi fakat 5070ti 7800x3d ile özelleştirince bi 70k lara çıkmanız lazım.

Bu sistem iyi fakat 5070ti 7800x3d ile özelleştirince bi 70k lara çıkmanız lazım.
evet özelleştirmelerle tam 70 k ya baya iyi oluyorda o yuzden sordum farklı gormedıgım daha uygun cozebılecegım bı sıstem varmı diye

Anakart olarak B650M-R almayın eğer imkanınız varsa. Type C yok, wifi yok bt yok. İlk fırsatta değişeceğim bende verim alamadım pek.

Biostar B850MT-E PRO DDR5 8000MHz AM5 mATX Anakart
Bu nasıl
Biostar ile alakalı çok iyi yorum görmedim, açıkcası almışken tam alıp devam etmek gerektiğini düşünüyorum. Bunun pişmanlığını yaşıyorum şuan mesela :D

Biostar ile alakalı çok iyi yorum görmedim, açıkcası almışken tam alıp devam etmek gerektiğini düşünüyorum. Bunun pişmanlığını yaşıyorum şuan mesela :D
:) iyi hoşta çok uçuyor fiyat ozmanda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha ucuzu yok tek tek alsanız bile daha pahalı.
kasası içime sinmedi görsel olarak sinseydi almayı düşündüm aslında hocamda akvaryum kasa olsaydı

:) iyi hoşta çok uçuyor fiyat ozmanda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasası içime sinmedi görsel olarak sinseydi almayı düşündüm aslında hocamda akvaryum kasa olsaydı
O zaman bekleyin biraz ama bu sistemde gittikçe fiyat artar ürün stokları bitince normalde 5070ti 7500f bile 60k ya zor toplanıyor burda 56k ya topluyorsunuz.

Geri