5070Tİ+7800X3D-9800X3D Lİ HAZIR SİSTEM İNDİRİMİ SAĞLAMSA ÖNERİRMİSİNİZ

Reaksiyon skoru
2
5070Tİ VE işlemci olarakta 7800X3D veya 9800X3D olan indirimi gerçekten sağlam olan bir hazır sistem bulursanız yazarmısınız ben bi bunu bulabildim

Gravix 5A.

Son düzenleme:
Bu sistem iyi fakat 5070ti 7800x3d ile özelleştirince bi 70k lara çıkmanız lazım.

Bu sistem iyi fakat 5070ti 7800x3d ile özelleştirince bi 70k lara çıkmanız lazım.
evet özelleştirmelerle tam 70 k ya baya iyi oluyorda o yuzden sordum farklı gormedıgım daha uygun cozebılecegım bı sıstem varmı diye

Anakart olarak B650M-R almayın eğer imkanınız varsa. Type C yok, wifi yok bt yok. İlk fırsatta değişeceğim bende verim alamadım pek.

Biostar B850MT-E PRO DDR5 8000MHz AM5 mATX Anakart
Bu nasıl
Biostar ile alakalı çok iyi yorum görmedim, açıkcası almışken tam alıp devam etmek gerektiğini düşünüyorum. Bunun pişmanlığını yaşıyorum şuan mesela :D

Biostar ile alakalı çok iyi yorum görmedim, açıkcası almışken tam alıp devam etmek gerektiğini düşünüyorum. Bunun pişmanlığını yaşıyorum şuan mesela :D
:) iyi hoşta çok uçuyor fiyat ozmanda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha ucuzu yok tek tek alsanız bile daha pahalı.
kasası içime sinmedi görsel olarak sinseydi almayı düşündüm aslında hocamda akvaryum kasa olsaydı

:) iyi hoşta çok uçuyor fiyat ozmanda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasası içime sinmedi görsel olarak sinseydi almayı düşündüm aslında hocamda akvaryum kasa olsaydı
O zaman bekleyin biraz ama bu sistemde gittikçe fiyat artar ürün stokları bitince normalde 5070ti 7500f bile 60k ya zor toplanıyor burda 56k ya topluyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,171
Üyeler
183,396
Son üye
Aykiriman
Geri