artistedward
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
İşlemci ve ekran kartı bunlar olmak şartıyla daha iyi ucuz ama fp toplanırmı fiyatına göre nasıl
Soğutucu Aqua Elite 360mm yapılabilir.İşlemci ve ekran kartı bunlar olmak şartıyla daha iyi ucuz ama fp toplanırmı fiyatına göre nasılAlıntıyı görüntüle
Alınır.İşlemci ve ekran kartı bunlar olmak şartıyla daha iyi ucuz ama fp toplanırmı fiyatına göre nasılAlıntıyı görüntüle
bu sistem mi alınır daha ucuza mı alınırAlınır.
Bu sistem alınır.bu sistem mi alınır daha ucuza mı alınır![]()
parçalar içime sindi ama fiyat biraz fazla geldi karne indirimi felan daha uyguna yakalarmıyım acabaBu sistem alınır.
En ucuz şekilde 5070ti 7800x3d sistem toplasanız 75k ediyor.bu sistem mi alınır daha ucuza mı alınır![]()
peki palit ekran kartı nasıl marka olarak msi kullanıyordum ben ama palit sorun çıkartırmı acaba uzun süredeEn ucuz şekilde 5070ti 7800x3d sistem toplasanız 75k ediyor.
Palit baya köklü bir marka. Aşağıdaki resimlerde kullanılan palit gamerock 5070ti asus ve msi kartlardan daha iyi değerler sunmuş gördüğünüz gibi gaming pro gamerock kadar olmasa da kötü değildir.peki palit ekran kartı nasıl marka olarak msi kullanıyordum ben ama palit sorun çıkartırmı acaba uzun sürede