NVIDIA Blackwell tarafından desteklenen GeForce RTX™ 50 Serisi GPU’lar, oyunculara ve içerik üreticilere oyunun kurallarını değiştiren özellikler sunuyor.
Gainward GeForce RTX™ 5070 Ti Phoenix V1 NE7507T019T2-GB2031C 256 Bit GDDR7 16 GB Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kart çok güzel, aldım kullanıyorum. Bir tık fiyatı artmış. 37650'ye aldım. Coil Whine ve ısınma sorunu yok. Çok çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
caps açık kalmış reis sakinim zaten. bak sen sunu anlamıyorsun. benim kartım yokmuş gibi düşün tm mı ? bir cihazı eskiyince mi değerinde satmak kolay yoksa hala değerliyken mi ? ben de değerliyken satıyorum. ayrıca 17k ya değeceğini düşünüyorum ve bundan sonra kartı da değiştirmeyeceğim uzun yıllar. fg olduğğundan da bu kart beni çok uzun süre götürür. yani sıfırdan bi insan 5070ti alamaz mı ? ben de sıfırdan aldım çünkü kartı aldığım fiyattan satıyorum. kart da yeni olduğundan min. düzeyde fark ile kartımı yeni versiyon yapıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
reis kartı 37 ye aldım ben indirimde indirim bitince yükseldi tabikide doğal olarak . ayrıca 4070s piyasası 25k ben hızlı gitsin diye 20 ye satacağım dedim. aslında fiyat farkı 12k. sıfırdan alacak olan birisi ise 30k süper fiyatı şuanda, 5070ti mi 4070s mi diye sorduğunda arakadi fark sadece 7k olacak.
Bende sana diyorum ki ne düşündüğünü anlıyorum ama cebinden çıkan paraya bakarsan diyorum sonuç olarak bu para yoktan gelmiyor ve 4070s in piyasası 25k değil 20-21k bandına 15-16 ay garantileri satıyorlar 5070 varken kimse 4070s e 30k vermez onuda geç performans testlerine bile baksan 4k da 10-15fps oynuyor en fazla taş çatlasın 20 fps cebinden 15k fazla para vermişsin 5070ti için almışsın hayırlısı olsun ama 20 fazla fps için 15k vermişsin her fps başına 750tl para ödemişsin demek oluyor bu mfg vs si var bu konuda avantajlı tabii ki bu konuyu hiçe atmıyorum ama 20 fps için 1 fps başına 750tl vermek mantıksız he dersin ki mantıklı mantıksız beni ilgilendirmez orası senin bileceğin iş ama bana kalırsa mantıksız bir upgrade şuan 3080ti bile 16k bandına satılıyor 2027 başında yeni kartlar duyurulacak onları beklemen daha doğru olurdu pekte bir şey kalmadı zaten 2027 ye
Özete gelirsek hayırlı olsun güle güle kullanın insan her zaman mantıklı kararlar vermek zorunda değil bazen canınız ne istiyorsa onu yapmanız daha iyi hissettirir veya daha mutlu olursunuz ama benim gözüm baktığımda fps başına 750tl vermek mantıksız her zaman upgrade etmeyede gerek yok nvidia kartları ikinci elde zaten fiyatını koruyor amd kadar düşmüyor. Doya Doya tadını çıkarın 5070ti ın
Bu konuya böyle yorum yapmamın sebebi bende 5070ti a geçecektim ama 22k fazla para ona vereceğime başka şeylere harcamak daha mantıklı geliyor sadece işim için 4070s bakıyorum 2k farkla 4070s e geçeceğim bende bu kartlar min olarak 3-4 sene daha rahat götürecek seviyedeler bu yüzden fazlada up telaşına girmemek lazım.