Neler Yeni

5080 Aldım Ama Doğru mu Yaptım acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Sedat Ege Koç
Merhaba herkese. Palit Gamerock 5080 OC modelini 64k'ya satın aldım. İmzamda'ki sistemi değiştirmeden aldım. Sadece İmzamdaki ekran kartı yerine 5080'i koyduğumu düşünün yani. Monitörüm 165hz 2k. Kartı aldım almasına ama hata mı ettim diye hala düşünüyorum. Önümdeki 4-5 sene Ekran kartı derdim olmasın diye aldım. Güncel sistemimde bottleneck yiyeceğimin farkındayım. Temmuz'da maaş zammı alacağım. O vakit Gen5'e geçmeyi düşünüyorum. Sadece yorumlarınızı merak ettim.

Güncel sistemimde 5080 ile upgrade yapmak ne kadar mantıklı sizce? Bottleneck yiyeceğimi biliyorum ama ne kadar yerim? Daha mantıklı bir seçenek olabilir miydi? (Muhtemelen olurdu ama en güncel teknolojiye sahip olmak için hızlı davranmış bulundum biraz)

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mustafa Kademoğlu
Merhaba herkese. Palit Gamerock 5080 OC modelini 64k'ya satın aldım. İmzamda'ki sistemi değiştirmeden aldım. Sadece İmzamdaki ekran kartı yerine 5080'i koyduğumu düşünün yani. Monitörüm 165hz 2k. Kartı aldım almasına ama hata mı ettim diye hala düşünüyorum. Önümdeki 4-5 sene Ekran kartı derdim olmasın diye aldım. Güncel sistemimde bottleneck yiyeceğimin farkındayım. Temmuz'da maaş zammı alacağım. O vakit Gen5'e geçmeyi düşünüyorum. Sadece yorumlarınızı merak ettim.

Güncel sistemimde 5080 ile upgrade yapmak ne kadar mantıklı sizce? Bottleneck yiyeceğimi biliyorum ama ne kadar yerim? Daha mantıklı bir seçenek olabilir miydi? (Muhtemelen olurdu ama en güncel teknolojiye sahip olmak için hızlı davranmış bulundum biraz)
İmzanda sistem göremedim ben ben mi yanlış bakıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Sedat Ege Koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmzanda sistem göremedim ben ben mi yanlış bakıyorum

hocam imzanizda sistem yok

Bende göremedim hocam
İmzam Vardı. Silinmiş. Geri yükleyemiyorum. Sınırı aşıyormuşum. Sistemim bu şekilde:

Sistemim
Monitör: ASUS TUF Gaming VG27AQ 27 QHD IPS 1ms G-SYNC | Board: MSI B550 Gaming Edge Wi-Fi | GPU: MSI RTX 3080 Ti Suprim X | CPU: AMD Ryzen 7 5800x3D | RAM: Corsair Vengeance RT 2x16 32 GB CL16 3600MHz | SSD: Adata XPG S70 Blade 2TB NVMe M.2 | PSU: Corsair RM1000X | Soğutma: Corsair H150 360 | Kasa: Xigmatek Zest | Klavye: Corsair K60 Viola | Kulaklık: Razer BlackShark V2 X | Mouse: Razer Viper Mini | Pad: Sony DualSense | Koltuk: xDrive 15'LI | Kamera: Everest SC-HD03

r4NG3r

80+ Silver
Gerek yoktu belhanda
Mesaj otomatik birleştirildi:

O sistem ve bu monitör ile 5080in sana pratikte yüzde 1 faydası dahi olmaz tamamen boşa yapılan bir harcama fahiş fiyata almanda ayrı bir konu

Satriani

80+ Bronze
İmzadaki sistemin daha gideri varmış aslında, piyasa biraz daha oturunca belki total olarak değiştirmek daha mantıklı olurdu diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Sedat Ege Koç
İlk geldiğinde asus rtx 5080 45000 lira civarlarındaydı ve hemen tükendi. Yani arkadaş hem sisteme katkı sağlamadı, hem kalitesiz marka aldı hem de 20000 tl fazladan ödedi.
Aslında almadan önce araştırma yapmıştım. İnternette yazanların yalancısıyım. Gamerock modeli tepe modelmiş. Kaliteli bir modelmiş yani.

Tekrarlıyorum. İnternette gördüklerimin yalancısıyım.

Top Bottom