64K ya vatanda Zotac düşüyor daha ucuzu pek gelmiyor.Bi süredir piyasadan uzağım işimden ötürü. 5080 fiyatları şuan ne durumda hangi fiyatlardan alınabilir. Bilgisi olan var mı
Hocam iyi midir o kart ya fiyatına göre herkes eleştiriyor o modeliVatanda 64 e Zotac Solid Core düşüyor onu çek direk düştüğünde
Kim eleştiriyor? Cillop gibi kart vapor chamber bile varHocam iyi midir o kart ya fiyatına göre herkes eleştiriyor o modeli
Alternatifi varmı sizce
Ben eleştiriyorum benim 5070 ti bile daha kalın soğutması var 5080 fırın gibi oluyor ince soğutması varKim eleştiriyor? Cillop gibi kart vapor chamber bile var
Ben eleştiriyorum benim 5070 ti bile daha kalın soğutması var 5080 fırın gibi oluyor ince soğutması var
Ben yıllarca kullandım zotac beş para etmez fanlari kronik sorunlu bu modelde bile sorunlu ses yapıyor deli gibi ve ısınıyor her seferinde MSI afterburnerden de OC yapmakta konforsuz![]()
İnceleme: Zotac RTX 5080 Solid Core OC İncelemesi
Solid Core ve Solid Core OC arasında sadece fabrikada saat artırımı var o da 23MHz civarı önemsiz derecededir. Öncelikle kart: 6 adet boru hattı bulunuyor 3 slot vida takılıyor, kart 2.5-3 slot arası büyüklükte. SFF(Small Form Factor) boyutunda değil. Vapor Chamber ve Metal Backplate ile...www.technopat.net
Basıl 5 yıl garanti veriyorbulabildiğin en ucuzunu al geç hepsi özünde aynı çipi kullanıyor. Soğutma kaliteleri ve malzeme kalitesi değişir o kadar. OC ile de uğraşmayacaksan pek de bir önemi yok acıkcası. %1 fps farkı bile olmayan kart modellerinde 20-30k fazla vermene gerek yok. Şu an zotacı fazla eleştiriyorlarda neye göre eleştiriliyor pek anlamadım yabancı kanallarda testlerini yapıyor kart gayet düzgün ortalama bir 5080 , sıcaklık profili de ve ses profili fena değil. 5 yıl garanti veriyor sıkıntı çıkarsa değiştirirsin. Al geç derim.
2. Elde bile fiyatları 65 k bandından anlamadım yani sıfırı o fiyataa 2. Eli nasıl o fiyat oluyorEn ucuzunu al geç zotac geliyor 65k ya onu al. En kralı olsa ne kadar fark ediyor sanki asla parayı hak etmez. Tek eksisi 2. elde değeri düşüyor asus msi kadar rahat satamıyorsun başka eksisi yok.
Normalde sıfırı 65k değil minimum 70. Ara ara indirim yapıyorlar 64-65k dan satıyorlar o ara alan alıyor ilana koyuyor işte kimi öpersem.Basıl 5 yıl garanti veriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2. Elde bile fiyatları 65 k bandından anlamadım yani sıfırı o fiyataa 2. Eli nasıl o fiyat oluyor![]()
3+2 yıl garanti politikası var. Zotac sistemine kayıt edince +2 yıl veriyor.Basıl 5 yıl garanti veriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2. Elde bile fiyatları 65 k bandından anlamadım yani sıfırı o fiyataa 2. Eli nasıl o fiyat oluyor![]()