toplanırKesin değil ama birkaç ay sonrası için 5080 toplamayı düşünüyorum fiyat max 120k toplanır mı sizce
reis oyun için mi alıyorsun yoksa ofis işleri için mi açıkcası oyun için alıyorsan 4000 serisi ekran kartı öneririm ama ofis işleri içinse 5000 serisi çünkü saf kas gücünde en iyisi 4000 serisi teknoloji gücünde 5000 serisi yapılan tetslerde böyleydi ama yinede sen bilirsin.Kesin değil ama birkaç ay sonrası için 5080 toplamayı düşünüyorum fiyat max 120k toplanır mı sizce
Hocam yüksek ihtimal full oyun ana sonuna kadar köklemeli 4k ultra falan dlss4 mfg ile 350 fps falan görüyor cyberpunk ondan dolayı diğer parçaları ne alıcam bilmiyorumreis oyun için mi alıyorsun yoksa ofis işleri için mi açıkcası oyun için alıyorsan 4000 serisi ekran kartı öneririm ama ofis işleri içinse 5000 serisi çünkü saf kas gücünde en iyisi 4000 serisi teknoloji gücünde 5000 serisi yapılan tetslerde böyleydi ama yinede sen bilirsin.
0 takıntım yok ama 4090 saf güçte evet 5080i geçiyor ama yapay zeka ile aşırı derece fark atıyor rekabetçi olarak tek lol oynuyorum onda da dlsse gerek yok ve diğer parçaları ne almalıyım onu bilmiyorum0 takıntınız yoksa ikinci el 4090 alıp geriye kalan tüm parçaları 0 olarak toplayabilirsiniz.
Rekabetçi için 9800x3d bakılabilir0 takıntım yok ama 4090 saf güçte evet 5080i geçiyor ama yapay zeka ile aşırı derece fark atıyor rekabetçi olarak tek lol oynuyorum onda da dlsse gerek yok ve diğer parçaları ne almalıyım onu bilmiyorum
Rekabetçi zaten oynamıcam yazdım tek girdiğim rekabetçi lol diye onun dışında sadece hikayeliRekabetçi için 9800x3d bakılabilir
Yalnız 5080 alıp Rekabetçi oynamak bana saçma geliyor. 120 130k harcayıp valorant cs girmek e sporcu değilseniz gereksiz harcama.
Ve anakart ram psu hiçbirşey bilmiyorumRekabetçi zaten oynamıcam yazdım tek girdiğim rekabetçi lol diye onun dışında sadece hikayeli
reis valla hikayeli oyun oynıcaksan full 5000 serisini öneririm dlls 4 teknolojisi ve multiframgen baya bi fps arttırıyor şuanlık bağzı görüntü problemleri felan var ama nvidia düzeltir diye düşünüyorumHocam yüksek ihtimal full oyun ana sonuna kadar köklemeli 4k ultra falan dlss4 mfg ile 350 fps falan görüyor cyberpunk ondan dolayı diğer parçaları ne alıcam bilmiyorum
Evet de ben sadece ekran kartını biliyorum onun dışı hiçbir parça bilmiyorum benim yerime dizebilicek biri var mı sistemreis valla hikayeli oyun oynıcaksan full 5000 serisini öneririm dlls 4 teknolojisi ve multiframgen baya bi fps arttırıyor şuanlık bağzı görüntü problemleri felan var ama nvidia düzeltir diye düşünüyorum
Parçalar temiz ikincisi el de olur sorun etmem çok birtrk 5080i astral sıfır almayı düşünüyorumEvet de ben sadece ekran kartını biliyorum onun dışı hiçbir parça bilmiyorum benim yerime dizebilicek biri var mı sistem
reis valla dediğim gibi nasıl kullanacağına bağlı ama ben yine de hala 4000 serisini öneririm saf gücü için ama yine de sen bilirsinEvet de ben sadece ekran kartını biliyorum onun dışı hiçbir parça bilmiyorum benim yerime dizebilicek biri var mı sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Parçalar temiz ikincisi el de olur sorun etmem çok birtrk 5080i astral sıfır almayı düşünüyorum
reis anakart felan onlardan anlamıyorsan sana tavsiyem kesinlikle hazır sistemlere bakman çünkü en iyi compla geliyorlar ama dikkatlı ol alırken bilen eden biriyle mutlaka al derimEvet de ben sadece ekran kartını biliyorum onun dışı hiçbir parça bilmiyorum benim yerime dizebilicek biri var mı sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Parçalar temiz ikincisi el de olur sorun etmem çok birtrk 5080i astral sıfır almayı düşünüyorum