dianaxd666999
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Merhaba butcem 12 13klara kadar cikabilir sizce en iyileri hangileri (sinerji uzerinden topluyorum sistemi)
su ana kadar en iyi burda toplayabildim hocam o yuzdenNeden sinerji hocam?
Merhaba butcem 12 13klara kadar cikabilir sizce en iyileri hangileri (sinerji uzerinden topluyorum sistemi)
cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz![]()
ASRock X670E PG Lightning 7200mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX DDR5 Anakart
ASRock X670E PG Lightning 7200mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX DDR5 Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Hardware Unboxed'in onerisidir
cok tesekkurler![]()
MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI 8400Mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart
MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI 8400Mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
sadece neden tek bir siteye bağlı kaldığınızı anlayamadımMerhaba butcem 12 13klara kadar cikabilir sizce en iyileri hangileri (sinerji uzerinden topluyorum sistemi)
harikasiniz cok tesekkur ederimGigabyte B850 Aorus Elite WIFI7
kesinlikle öneririm
x3d boost özelliği ile işlemcin %18 daha performanslı çalışıyor sinerjiden almıstım bende
Hocam tek tek toplarsanız çok daha iyisi toplanır. Sistemde hatalar var kasada psu var 360mm sıvı soğutma desteklemiyor.Alıntıyı görüntüle
tek cekim bunlari almayi dusunuyorum
hic bilmiyordum hocam gercekten cok sag olunHocam tek tek toplarsanız çok daha iyisi toplanır. Sistemde hatalar var kasada psu var 360mm sıvı soğutma desteklemiyor.